Connect-R încă o iubește pe Misha? Ce declarație i-a făcut pe scenă, în fața a sute de oameni

Publicat: 24 sept. 2022, 14:11 Autor: Dora Bazavan Vedete

Connect-R încă o iubește pe Misha?  Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi! Dovadă stau și premiile pe care celebrul interpret le-a „încasat” joi seară la Romanian Music Awards de la Râmnicu Vâlcea. Mai precis două la număr, pentru categoriile „Best Male” și „Best Song 2022”.

Connect-R încă o iubește pe Misha? Ce declarație i-a făcut pe scenă, în fața a sute de oameni

Artistul a făcut show alături de Johny Romano și nu a plecat acasă cu mâna goală. Pentru că își iubește nespus fiica și se pare că nu doar pe ea, Connect-R abia așteptă să îi ducă Mayei premiile acasă. Atunci când a urcat pe scenă să primească primul trofeu de la Romanian Music Awards, vedeta și-a arătat recunoștința pentru cele trei femei din viața lui. Și a ținuit un speech motivațional și emoționant în același timp!

Connect-R, recunoscător celor trei femei din viața lui

Connect-R încă o iubește pe Misha? Ce declarație i-a făcut pe scenă. „Deci „Best Male”, OK! Se spune că în spatele unui bărbat puternic, stă o femeie puternică! Eu am vreo 3 și vreau să le mulțumesc pentru că m-au clădit în sensul ăsta! Și o să încep cu mama! Mulțumesc, mama, pentru toată educația pe care am primit-o! Mulțumesc, Misha, pentru tot ce mi-ai dăruit! Mulțumesc, Mayei, copilul meu, fetița mea, care a venit și mi-a arătat sensul vieții, să zic așa!

Pentru că Maya, în cultura budhistă înseamnă iluzie, mi-a arătat iluzia în care eram și bineînțeles vouă, fără de care acest premiu nu ar fi însemnat nimic, pentru că voi sunteți confirmarea noastră ca și artiști! Îi mulțumesc lui Smiley că a acceptat să facă piesa asta cu mine, și-a pus energia lui și nu în ultimul rând, dedic premiul ăsta vieții, lui Dumnezeu! Mulțumesc frumos, Vâlcea!„, au fost cuvintele lui Connect-R pe scena de la Romanian Music Awards.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

Connect-R este foarte credincios

Connect-R este într-o continuă ascensiune și nu se va opri aici. Este extrem de credincios și chiar dacă are momente de cădere câteodată, și-a îndreptat mereu gândul către Dumnezeu. El având, de altfel, unele dintre cele mai tari discursuri motivaționale pe pagina sa de Instagram.

Întrebat fiind de Liana Stanciu despre când i-a fost cel mai greu și cum s-a ridicat, Connect-R a dat un răspuns sincer, poate chiar așteptat la un moment dat.

„Doamne, Doamne, nu se poate altfel! Rugăciunea…Am avut momente grele și cu fata mea, și divorțul și până nu i-am spus lui Hristos că nu mai pot și că am nevoie de ajutorul lui, nu s-a întâmplat nimic. Adică până în momentul ăla, nu reușeam să fac nimic! La un moment dat i-am spus că nu mai pot și că am nevoie de el și așa cum stă scris că „Toți ce veți cere Numele meu, veți primi sau că cine mă va căuta din toată inima, mă va găsi”. Asta s-a întâmplat și cu mine și de acolo, toată evoluția mea spirituală!”, i-a mărturisit Connect-R, Lianei Stanciu.

Face un film după viața lui

Se pare că Ștefan Mihalache, numele real al lui Connect-R, pregătește chiar un film despre viața lui care se va lansa la un moment dat. Scenariul este scris deja, în colaborare cu o casă de producție mare de afară, în care artistul își va juca propriul său rol.

Publicat: 24 sept. 2022, 14:11 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă