Care este frica artistului Connect-R și cum a scăpat de ea! ”M-am panicat pentru o secundă”

Publicat: 13 aug. 2020, 14:12 Autor: Andreea Voicu Vedete

Artistul Connect-R a mărturisit de ce îi este cel mai mult teamă. Frica i se trage încă din copilărie.

Cântărețul Connect-R a mărturisit că îi este frică de câini. Atunci când acesta era mic, intra în scara blocului când vedea unul, dar s-a gândit că dacă își va lua un patruped, ar scăpa de frică. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat decât abia când fiica lui a venit pe lume. Când micuța avea 4 ani și artistul o ducea la grădiniță, a avut o întâlnire de ”grad zero” cu un maidanez de care s-a speriat, dar a realizat că trebuie să își apere copilul.

“De când mă ştiu mi-a fost teamă de câini. Îi ocoleam, mergeam pe celălalt trotuar dacă îi întâlneam. Eram mic şi nu am mai intrat în scara blocului în care locuiam din cauza lor. Am zis că dacă o să-mi iau un câine, o să dispară frica, dar nu a fost aşa. Abia când a venit pe lume fetiţa mea, Maya, ceva miraculos s-a întâmplat. Avea 4 ani şi mergeam amândoi spre grădiniţă şi în faţa noastră mare dulău, maidanez. A început să latre, m-am panicat pentru o secundă, după care mi-am dat seama că trebuie să-mi apăr copilul”, a povestit solistul, arată Ok! Magazine.

Cu ce se ocupa Connect-R înainte de a deveni celebru

Artistul era acum mulți un ani un simplu vânzător de ziare. Nici măcar rudele sale nu credeau în el și în potențialul pe care îl avea. A luptat pentru a ajunge unde își dorea și a demonstrat tuturor faptul că poate să își depășească limitele. Connect-R a mărturisit că ”nimeni nu dădea 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare”.

Iar acum visul meu e viu. Ca doar nu sunt somnambul!! Și totul datorită curajului!!?”, a scris artistul.

„Nu dădea nimeni 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare în intersecția Averescu cu Miciurin. Nu avea nimeni curajul să creadă. Neamurile spuneau ‘Săracu băiatu lu’ Rodica face muzică de Panchiști”, a scris Connect-R la Instastory.

Publicat: 13 aug. 2020, 14:12 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×