Connect-R, dezvăluiri tulburătoare! Cu ce se ocupa artistul înainte de a deveni celebru: “Nu dădea nimeni doi bani”

Publicat: 05 Aug. 2020, 08:58 Vedete

Connect-R este un artist iubit și apreciat în România, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa acesta înainte de a deveni celebru. Artistul a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate pe Instagram.

Connect-R și-a deschis inima în fața fanilor și le-a vorbit acestora despre momentele grele prin care a trecut înainte de ajunge cunoscut în întreaga țară. Pentru că este de etnie romă, artistul povestește faptul că oamenii din jurul lui l-au judecat și de multe ori nu dădeau doi bani pe părerile lui.

„Nu dădea nimeni 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare în intersecția Averescu cu Miciurin. Nu avea nimeni curajul să creadă. Neamurile spuneau ‘Săracu băiatu lu’ Rodica face muzică de Panchiști”, a scris Connect-R la Instastory.

Cu ce se ocupa Connect-R înainte de a deveni celebru

Artistul era acum mulți un ani un simplu vânzător de ziare. Nici măcar rudele sale nu credeau în el și în potențialul lui. A luptat pentru a ajunge unde își dorea și a demonstrat tuturor faptul poate să își depășească limitele.

Iar acum visul meu e viu. Ca doar nu sunt somnambul!! Și totul datorită curajului!!?”, a mai scris artistul.

Suferinţa care i-a marcat viaţa lui Connect-R

Connect-R este un artist plin de viaţă, care nu face decât să aducă bucurie în sufletele fanilor. Tocmai de aceea, nu multă lume ştie că familia lui a trecut printr-o durere de nedescris în urmă cu mulţi ani, înainte ca artistul să se nască.

În urmă cu ceva timp, Connect-R şi părinţii lui au fost invitaţi într-o emisiune tv, acolo unde au povestit despre drama prin care au trecut.

„Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!”, a spus mama artistului la o emisiune tv.

Publicat: 05 Aug. 2020, 08:58 Vedete
Pe aceeași temă