Connect-R, scandalizat de două vedete TV cu succes nebun la public: ”Care sunt calitățile celor doi? De ce copiii vor să facă poze cu ei?”

Publicat: 03 Jun. 2020, 11:33 Vedete
Connect-R, scandalizat de două vedete TV cu succes nebun la public: ”Care sunt calitățile celor doi? De ce copiii vor să facă poze cu ei?”

Connect-R a publicat pe reţelele de socializare un mesaj incredibil. Artistul a „luat în vizor” două nume care au devenit celebre peste noapte, iar acum au sute de fani.

Recent Connect-R a făcut declaraţii cu privire la popularitatea Vulpiţei de la Blogeşti şi a soţului său. Cântăreţul a transmis un mesaj tranşant pentru persoanele care îi susţine pe cei doi.

Potrivit spuselor artistului, cei doi nu au calităţile necesare pentru a fi promovaţi şi nu înţelege cum au ajuns cei doi la acest nivel.

„Ma simt binecuvantat ! am tot ce mi- a lispist vreodata ! N-as arata cu degetul , n-as judeca vreodata nimic ! Dar asa ceva nu se poate ! nu e posibil ca poporul asta sa nu mai detina valori ! cum sa confunzi popularitatea cu celebritatea ! dar si popularitatea pretinde anumite calitati ! care sunt calitatile celor 2 ?? de ce copiii vor sa faca poze cu ei ?? cum a ajuns televiziunea sa promoveze ,sa creasca asa ceva ?? va jur ca n avean nici un fel de problema , dar copii nostrii vor creste in tara pe care le-o lasam !”, a scris artistul pe reţelele de socializare.

Suferinţa care i-a marcat viaţa lui Connect-R

Artistul a fost totul pentru părinţii lui, mai ales că înainte ca el să vină pe lume, aceştia au pierdut un copil.

Fratele lui Connect-R avea şapte luni când s-a stins din viaţă. Micuţul a avut probleme de sănătate şi din cauză că medicina nu era atât de avansată ca în prezent, copilul nu a mai putut fi salvat. Părinţii lui au suferit enorm, astfel că atunci când Connect-R s-a născut totul a fost ca o minune în viaţa lor.

În urmă cu ceva timp, Connect-R şi părinţii lui au fost invitaţi într-o emisiune tv, acolo unde au povestit despre drama prin care au trecut.

„Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!”, a spus mama artistului la o emisiune tv.

Publicat: 03 Jun. 2020, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă