Ce spune Connect-R despre scandalul cu Alex Velea: ”Drumuri diferite…”

Publicat: 11 Dec. 2020, 09:11 Vedete
Ce spune Connect-R despre scandalul cu Alex Velea: ”Drumuri diferite…”

Au apărut dezvăluiri interesante în ”războiul” dintre Alex Velea și Connect-R. Fostul soț al Mishei a făcut câteva declarații care au pus fanii pe jar și totodată care întăresc speculațiile apărute în spațiul public despre rivalitatea dintre cei doi.

Atunci când s-au lansat în industria muzicală, păreau de nedespărțit, însă cei doi artiști au luat-o definitiv se pare, pe drumuri separate. Acest lucru ar putea fi susținut de declarațiile pe care cei doi le-au făcut în ultima perioadă unul despre celălalt.

Dacă primul a fost Alex Velea, acum a venit și rândul lui Connect-R să își spună părerea despre artist.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe contul său de Instagram, Connect-R a fost mai sincer ca niciodată cu fanii săi și a răspuns tuturor curiozităților.

Astfel, atunci când a fost întrebat dacă va scoate o piesă cu Alex Velea, fostul soț al Mishei a răspuns: ”Niciodată! Și totuși, niciodată să nu spui niciodată”, a scris el.

Curiozitatea fanilor a fost din ce în ce mai mare după acest răspuns, iar întrebările au continuat. Astfel, mulți dintre susținătorii celor doi au insistat ca artiștii să scoată o piesă împreună.

”Alex și Connect-R îți rup capul în două! Vrem Alex și Connect-R”, a fost mesajul unui urmăritor.

Din câte se pare, dorința fanilor nu va fi îndeplinită pentru că fostul soț al Mishei a declarat în mod oficial că între el și Alex Velea nu va mai exista nicio colaborare: ”Drumuri diferite… Nu mai aștepta! Că nu are rost”, a scris Connect-R.

Ce spunea Alex Velea despre prietenul său

”Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta” , a declarat Alex Velea în urmă cu ceva timp.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Dec. 2020, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă