Connect-R a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul

Publicat: 04 Sep. 2020, 10:34 Vedete
Connect-R a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul

Connect-R a reușit să își sperie fanii după ce a publicat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Artistul le-a povestit fanilor că a ajuns de urgență pe mâna medicilor din cauza problemelor de sănătate.

Connect-R este unul dintre artiștii care au o relație foarte apropiată cu fanii lor. Astfel cântărețul le-a povestit acestora faptul că a ajuns pe mâna medicilor pentru o nouă ședință de fizioterapie, cu speranța de a scăpa de durerea pe care o simte la spate.

Totodată artistul i-a sfătuit pe aceștia să aiă grijă și să nu neglijeze problemele de sănătate.

„Sunt la doctor. Spondiloza mea cervicală care mi-a dat bătaie de cap atâta timp e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci”, a spus Connect-R la InstaStory.

Ce probleme de sănătate are Connect-R

Se pare că artistul se confruntă cu o spondiloză cervicală și simptomele bolii par să se amelioreze după ședințele de fizioterapie.

„După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele și sper eu ca după o ședință să cam fie gata”, a adăugat el.

Cu ce se ocupa Connect-R înainte de a deveni celebru

Artistul era acum mulți un ani un simplu vânzător de ziare. Nici măcar rudele sale nu credeau în el și în potențialul pe care îl avea. A luptat pentru a ajunge unde își dorea și a demonstrat tuturor faptul că poate să își depășească limitele. Connect-R a mărturisit că ”nimeni nu dădea 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare”.

„Iar acum visul meu e viu. Ca doar nu sunt somnambul!! Și totul datorită curajului!!?”, a scris artistul.

„Nu dădea nimeni 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare în intersecția Averescu cu Miciurin. Nu avea nimeni curajul să creadă. Neamurile spuneau ‘Săracu băiatu lu’ Rodica face muzică de Panchiști”, a scris Connect-R la Instastory.

Publicat: 04 Sep. 2020, 10:34 Vedete
Pe aceeași temă