Connect-R, reacție acidă, după ce mama lui Culiță Sterp a avut o replică rasistă pe Internet: ”Așa ceva în 2021?”

Publicat: 12 Feb. 2021, 15:46 Vedete
Connect-R, reacție acidă, după ce mama lui Culiță Sterp a avut o replică rasistă pe Internet: ”Așa ceva în 2021?”

Connect-R a transmis un mesaj acid pe rețelele de socializare după ce mama lui Culiță Sterp a făcut câteva comentarii la adresa comunității rome. Artistul nu s-a putut abține și și-a spus părerea sinceră pe rețelele de socializare.

Connect-R a distribuit un filmuleț cu mama Geta și sora lui Culiță Sterp, în care mama concurentului de la Survivor vorbea foarte urât despre romi. În momentul în care femeia a văzut că fiul ei este înjurat, nu a mai ținut cont de nimic și le-a răspuns cu aceeași monedă.

Connect-R a rămas uimit de cele spuse de mama lui Culiță și a transmis un mesaj pe rețele de socializare. Artistul nu înțelege de ce mai există asemenea prejudecăți în anul 2021.

„Iluzia separării în 2021! Mai mult ca niciodată. Așa ceva în 2021? Suntem în urmă cu 2000 de ani.”, a spus artistul la distribuirea imaginilor cu mama lui Culiță Sterp.

Mama lui culiță  Sterp, în mijlocul unui scandal de rasism

Mama Faimosului de la Survivor a avut o reacție incredibilă pe rețelele de socializare după ce fiul ei a intrat într-un conflict cu Jador. Mai mult, artistul a fost înjurat din acest motiv, iar mama sa a sărit în apărarea lui, însă ceea ce a spus femeie pe Facenbook a fost aspru criticat ce zeci de oameni.

„Dumnezeu știe ce poate fi acolo. Copilul ăsta Jador, nu are suflet rău, dar gura bate curul! L-ați înjurat pe Culiță pe TikTok, bă țiganilor! Nu vezi că România e… Dă-i dracu de țigani! Îi înjur și eu înapoi, ce aveți cu Culiță? 

Ciorilor, mergeți la lucru, ciorilor! De la ciori, toată țara-i pe butuci, că nimic nu lucrează ciorile”, a spus Geta Sterp într-un live.

Cine ar putea să câștige Survivor România 2021

Alexandru Ceaușu, regizorul muzical care colaborează cu cei doi artiști și care îi cunoaște la fel de bine pe amândoi, și-a spus părerea în legătură cu persoana care ar putea câștiga competiția în acest an.

Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, acesta susține faptul că cei doi nu au surprins cu nimic până acum, în schimb a vorbit despre cum îi vede pe cei doi în competiție.

“Cei doi nu joacă un rol acolo, în Republica Dominicană. Din câte i-am văzut la lucru, aş spune că amândoi sunt la fel cum se prezintă şi atunci când stau în faţa camerelor de luat vederi!

Culiţă e genul de om cu un comportament ascultător, care nu comentează prea mult situaţia şi face exact ce i se cere. Ceva de genul . Aşa îl percep şi în concurs. Jador, dimpotrivă, vrea să-şi impună punctul de vedere. El e un copil mai mare, căruia trebuie să-i explicit cu argumente puternice de ce trebuie să facă ce tu decizi ce nu trebuie să facă. De abia după ce înţelege şi-ţi dă dreptate în sinea sa, pune şi în practică, altfel nu va face asta în ruptul capului!”, a spus Ceauşu, pentru sursa citată.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Feb. 2021, 15:46 Vedete
Pe aceeași temă