Soțul a părăsit-o și a plecat în luna lor de miere cu cea mai bună prietenă a ei. Povestea uluitoare a unei femei trădate

Publicat: 07 iul. 2021, 22:40 Autor: liana.nica General
Soțul a părăsit-o și a plecat în luna lor de miere cu cea mai bună prietenă a ei. Povestea uluitoare a unei femei trădate

O femeie a rămas cu buza umflată, după ce a organizat împreună cu soțul ei o lună de miere, la cinci ani de la căsătoria lor. Bărbatul i-a cerut divorțul înainte de plecarea în vacanță și, culmea, el a plecat cu cea mai bună prietenă a ei.

Femeia a povestit totul în presa internațională. În ceea ce o privește pe Kathryn, totul mergea grozav între ea și Tim, după ce în cele din urmă au decis să bucure de o lună de miere, la cinci ani de la căsătorie.

După schimbul de e-mailuri entuziasmate, cuplul a dat peste un hotel de lux în care doreau să stea de ceva vreme și chiar a avut disponibilitate – așa că Tim i-a spus lui Kathryn că vor rezerva în seara aceea după muncă.

Dar, când Kathryn a ajuns acasă, gata să rezerve călătoria, a observat că ceva se întâmpla cu Tim; nu era deloc încântat sau deloc fericit. În loc să rezerve hotelul, Tim i-a spus că vrea să divorțeze.

Ea a declarat pentru Capsule’s Divorce Diaries : „Totul după aceea s-a blocat, dar îmi pot imagina fața și cât de nervos era. Eram atât de șocată, dar știu că l-am întrebat de ce și el a spus, destul de rece, ‘Pentru că văd că nu sunt îndrăgostit de tine și căsătoria asta nu va funcționa’ „.

Kathryn a fost devastată și celor dragi ei nu le-a venit să creadă, unii chiar punând întrebări dacă mai este cineva în imagine, determinându-l să se răzgândească în privința divorțului atât de brusc. Dar lucrurile s-au transformat din rău în mai rău pentru ea când a observat că grupul ei de prieteni a început să acționeze ciudat și s-a trezit exclusă din evenimente și întruniri sociale.

După ce a plâns ceva vreme, Kathryn a decis să invite o prietenă – care, de asemenea, nu fusese invitată la diferite evenimente – la micul dejun pentru a se simți mai bine. Dar, când a ajuns, doi dintre cei mai buni prieteni ai ei erau acolo.

„Îmi amintesc că cea mai bună prietenă a mea arăta atât de obosită și de nervoasă și a spus că au ceva ce trebuie să-mi spună și că este destul de rău”, și-a amintit ea. Atunci una dintre prietenele ei bune părea să aibă o relație cu Tim.

Extrem de rănită, Kathryn a încercat să-i sune atât pe prietena ei, cât și pe Tim, dar niciunul dintre ei nu a preluat-o. Așadar, complet lipsită de caracter, a decis să se prezinte la munca femeii pentru a o confrunta. Cu toate acestea, când a sosit, recepționerul i-a spus că este în concediu.

Apoi, Kathryn și-a amintit că a fost săptămâna în care ar fi trebuit să fie plecată cu Tim în luna de miere întârziată.

După ce a vorbit din nou cu ceilalți prieteni, a descoperit că femeia a publicat o postare pe rețelele sociale de la același hotel la care plănuise să rezerve cu Tim și că nu era singură.

Când Tim și femeia s-au întors, le-au spus tuturor că relația lor a început doar după ce Tim și-a încheiat căsătoria cu Kathryn, dar ea pur și simplu nu îl crede.

„M-au înșelat sigur. Cum poți merge brusc într-o vacanță romantică cu cineva cu care te-ai întâlnit doar câteva săptămâni?”

La doi ani, Tim și fosta prietenă a lui Kathryn sunt încă în relație, dar din fericire Kathryn nu mai este îndrăgostită de el și acum îl poate vedea pentru bărbatul care este.

Publicat: 07 iul. 2021, 22:40 Autor: liana.nica General
Pe aceeași temă