Cum a aflat o tânără că iubitul ei o înșală! Metoda ei a uimit o groază de fete: ”Are de dat explicații acum!”

Publicat: 22 Jan. 2021, 14:01 Arhiva

Nebănuite sunt… mințile femeilor! O tânără a vrut să afle dacă iubitul ei o înșală, așa că a utilizat un singur obiect care costă câțiva lei și a trecut la ”treabă”. Finalul, totuși, nu a fost foarte… fericit.

O tânără, care a devenit virală pe Tik Tok, a vrut să vadă dacă iubitul ei o înșală sau nu. Astfel că, a mers la magazin, a cumpărat un ”lint roller” – o rolă de scame, de obicei folosită pentru haine, și a dat cu ea pe covor. Andrea Lopez mărturisește în videoclip că este un „trick” pentru domnișoarele care vor să descopere dacă partenerul de viață este sau nu fidel. Îngrozită, după ce a rulat rola pe covor, a descoperit și alte fire de păr care nu erau nuanța ei. Bruneta s-a trezit că are ”concurență” la inima partenerului… după ce a văzut firele de păr roșcate!

Andrea Lopez a zis în videoclipul de pe internet: ”Doamnelor, dacă vreți să descoperiți dacă bărbatul vostru vă înșală, cumpărați-vă o rolă de scame și dați cu ea pe covor. Acum… el are explicații de dat!”. Videoclipul a adunat peste 2.8 milioane de aprecieri de utilizatorii aplicației și foarte multe comentarii, arată The Sun.

Ce trebuie să faci ca iubitul să nu te înșele niciodată?

Fii cel mai bun prieten al lui

Cu cât sunteţi mai apropiaţi, cu atât şansele ca el să te înşele sunt mai mici. Dacă eşti cel mai bun prieten al lui, înseamnă că împărtăşiţi totul, aveţi hobby-uri comune, ştii absolut orice se întâmplă la munca lui, iar el ştie totul despre viaţa ta. Atunci când bărbatul găsește acasă un bun ascultător, care îl susține și nu îl critică, șansele să caute această ”înțelegere” în altă parte sunt aproape inexistente.

Învaţă-l care sunt limitele peste care nu poţi trece

Este important să existe limite. Dacă fidelitatea şi loialitatea sunt foarte importante pentru a te simţi în siguranţă în relaţie, atunci spune-i! Mărturiseşte-i clar şi sincer că indiferent de iubirea şi respectul pe care i le porţi, nu vei accepta niciodată să fii înşelată. Iar după o discuție de acest gen încercă să îl crezi. Este foarte neplăcut să trăiești lângă cineva care te suspectează la fiecare pas.

Evoluaţi împreună şi surprinde-l

Evoluaţi împreună, dar şi separat. Este foarte important să creşti ca persoană şi să nu te dedici exclusiv relaţiei tale. Caută noi hobby-uri, cărţi, filme şi proiecte care îţi extind orizonturile şi te provoacă să ieşi din zona ta de confort.

De asemenea, surprinde-l pe el, dar şi pe tine cu o schimbare. Încearcă coafuri noi, haine noi şi modele de machiaj noi. Mergeţi la un alt restaurant faţă de cel pe care îl frecventaţi de obicei sau încercaţi o nouă destinaţie de vacanţă.

Iubeşte-te şi preţuieşte-te

Dacă ai incredere în tine și te iubești o să le transmiți aceste lucruri și oamenilor din jurul tău. Bărbații adoră să vadă că au o femeie puternică lângă ei, care știe când să pună punctul pe i.

Sursă foto: capturi video The Sun

Publicat: 22 Jan. 2021, 14:01 Arhiva
Pe aceeași temă