Ce trebuie să faci ca iubitul să nu te înșele niciodată? Aceste secrete îți pot aduce fericirea

Publicat: 23 nov. 2019, 10:10 Autor: Hermina Hagianu General
Ce trebuie să faci ca iubitul să nu te înșele niciodată? Aceste secrete îți pot aduce fericirea

Ești implicată într-o relație, iar gândurile că te-ar putea înșela nu îți dau pace? Nu trebuie să stai în tensiune și chiar dacă nu poți să știi ce îți rezervă viața, poți ține însă cont de câteva care te-ar ajuta să îți păstrezi partenerul mult timp lângă tine.

Majoritatea bărbaților înșală din coriozitate sau pentru că nu se mai simt apreciați. De multe ori și femeile de acasă au o anumită ”vină” pentru că nu mai acordă atenția necesară partenerilor lor și uită cum trebuie să acționeze pentru a se reinstala liniștea în casă.

Fii cel mai bun prieten al lui

Cu cât sunteţi mai apropiaţi, cu atât şansele ca el să te înşele sunt mai mici. Dacă eşti cel mai bun prieten al lui, înseamnă că împărtăşiţi totul, aveţi hobby-uri comune, ştii absolut orice se întâmplă la munca lui, iar el ştie totul despre viaţa ta. Atunci când bărbatul găsește acasă un bun ascultător, care îl susține și nu îl critică, șansele să caute această ”înțelegere” în altă parte sunt aproape inexistente.

Învaţă-l care sunt limitele peste care nu poţi trece

Este important să existe limite. Dacă fidelitatea şi loialitatea sunt foarte importante pentru a te simţi în siguranţă în relaţie, atunci spune-i! Mărturiseşte-i clar şi sincer că indiferent de iubirea şi respectul pe care i le porţi, nu vei accepta niciodată să fii înşelată. Iar după o discuție de acest gen încercă să îl crezi. Este foarte neplăcut să trăiești lângă cineva care te suspectează la fiecare pas.

Evoluaţi împreună şi surprinde-l

Evoluaţi împreună, dar şi separat. Este foarte important să creşti ca persoană şi să nu te dedici exclusiv relaţiei tale. Caută noi hobby-uri, cărţi, filme şi proiecte care îţi extind orizonturile şi te provoacă să ieşi din zona ta de confort.

De asemenea, surprinde-l pe el, dar şi pe tine cu o schimbare. Încearcă coafuri noi, haine noi şi modele de machiaj noi. Mergeţi la un alt restaurant faţă de cel pe care îl frecventaţi de obicei sau încercaţi o nouă destinaţie de vacanţă.

Iubeşte-te şi preţuieşte-te

Dacă ai incredere în tine și te iubești o să le transmiți aceste lucruri și oamenilor din jurul tău. Bărbații adoră să vadă că au o femeie puternică lângă ei, care știe când să pună punctul pe i.

Fii cel mai bun prieten al tău şi admiratorul tău numărul 1.

Publicat: 23 nov. 2019, 10:10 Autor: Hermina Hagianu General
Pe aceeași temă