Mariah Carey, mărturisiri sincere despre infidelitate! Cu cine și-a înșelat primul soț

Publicat: 28 sept. 2020, 08:26 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mariah Carey a povestit la un moment dat despre aventura care a reușit să îi destrame primul mariaj al său. Ba chiar, spune artista, a și făcut un cântec despre această situație.

Cântăreața care a ajuns la vârsta de 50 de ani nu a mai vrut să țină în ea sentimentele, așa că a decis să vorbească despre relațiile care și-au pus amprenta asupra ei. Ea a făcut mărturisiri despre perioada în care era căsătorită cu Tommy Mottola (acum de 71 de ani), când a avut o aventură extrconugală, arată Ok! Magazine.

Atunci, prin anii 1990, Mariah Carey pare-se că și-a dat întâlnire cu Derek Jeter, un cunoscut jucător de baseball. Între cei doi s-a consumat un act pasional, iar apoi mariajul cu Tommy s-a încheiat.

“El a fost catalizatorul, cel care m-a determinat să-mi închei relaţia cu soţul meu. Ne-am întâlnit şi chiar am scris cântece despre el, dar sincer vă spun că nu cred că era ceva de genul . La acea vreme, credeam că el era marea iubire la vieţii mele, pentru că nu-mi imaginam că puteam să întâlnesc pe cineva care nu ar fi fost… Cert e că el m-a determinat să-mi închei mariajul şi cred că a fost un lucru bun. Familia lui avea o viziune asupra vieţii sănătoasă şi ei mi-au schimbat punctul de vedere”, mărturisea Mariah Carey.

Mariah Carey a avut o copilărie grea

Răspunsul o să fie destul de șocant pentru foarte mulți dintre noi. Mariah Carey s-a confruntat în trecut și cu zile în care nu avea o gură de apă să bea și chiar să își cumpere un bilet de metrou. În copilărie, artista ar fi fost ”subnutrită”, iar până la vârsta de 18 ani a suferit destul de mult.

“Am avut o copilărie foarte grea. Unele lucruri erau absolut insuportabile… erau vremuri grele, din care, slavă Domnului, am ieşit”, spunea artista.

Sursă foto: Arhivă

Publicat: 28 sept. 2020, 08:26 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă