Si-a prins sotul cu alta femeie. Faceau amor in masina parcata. SOC: cine era amanta!

Publicat: 04 mai 2019, 12:52 Autor: Ioana Cioflan Life

O femeie din China avea impresia ca sotul ei are o alta femeie cu care intretine relatii intime. Asa ca a decis sa afle adevarul cu un GPS.

Si-a prins sotul cu alta femeie dupa ce i-a pus un dispozitiv de urmarire GPS in masina. Sotul habar nu avea ce a facut sotia lui. Asa ca si-a vazut linistit de infidelitatile sale. Intr-o zi, acesta a plecat cu masina si si-a luat amanta din drum.

Cei doi au parcat masina intr-o parcare si au trecut la treaba. S-au dezbracat complet si au inceput sa faca dragoste. Sotia indurerata a venit la masina si i-a dat jos pe amandoi, goi pusca! Socul a fost insa si mai mare cand sotia s-a uitat la amanta sotului sau.

Si-a prins sotul cu alta femeie, in masina

Ispita, iscoada sau amanta, cum vreti sa ii spuneti, era, de fapt, sora geamana a sotiei barbatului. Adica femeia a fost tradata de propria ruda de sange! Furioasa, a inceput sa urle si sa tipe la sora ei. Drept razbunare, sotia inselata luat masina sotului din parcare.

Femeia a plecat cu hainele celor doi in autoturism. Cei doi au alergat dupa femeie, rugand-o sa le dea hainele din spate. Aceasta nu a vrut sa auda asa ceva si a plecat in tromba, plangand. Martorii scenei au facut poze si imaginile cu cei doi infideli au ajuns pe social media, informeaza promotor.ro.

Sex-club destinat exclusiv FEMEILOR! Ce se intampla aici dupa ce se inchid usile de la intrare! Mama, mama…

Publicat: 04 mai 2019, 12:52 Autor: Ioana Cioflan Life
Pe aceeași temă