Primul sex-club destinat femeilor. Unde se afla si ce se intampla aici

Publicat: 04 May. 2019, 11:27 Life

Un patron din Shanghai a deschis primul sex-club destinat femeilor de acolo. Acesta este numit si 'clubul fustelor' si e strict pentru femei.

Primul sex-club destinat femeilor a fost deschis si in Shanghai. Miscarea aceasta a pornit in Londra, Anglia, in anul 2014. Acolo a fost deschis primul club erotic destinat special femeilor. Moda a prins popularitate apoi in America.

Sex-cluburile destinate femeilor au devenit populare in orase ca New York, San Francisco, Los Angeles, Miami, Berlin, Viena și Sydney. Dar in Asia, Clubul Fustelor a fost deschis in 2019, prima oara, in Shanghai, conform South China Morning Post.

Primul sex-club destinat femeilor din Shanghai

Genevieve LeJeune, o femeie de afaceri din Hong Kong, este proprietara clubului din Shanghai. Aceasta a interactionat cu clientele sale si a vazut ce se intampla, de fapt, in sex-cluburile pentru femei. Aceasta sustine ca femeile din Shanghai vorbesc deschis despre sexualitatea lor.

‘Clubul fustelor’ nu este un local porno. Aici se tin evenimente tematice cu demonstratii si dezbateri. Femeile invata practici sexuale pe care sa le puna in aplicare cu sotii lor, acasa. Este un fel de ‘meditatii la sex’ sau ore de educatie sexuala.

Sex-clubul femeilor le invata ce sa faca in pat

  • ”Avem o temă dominatrix, în care toată lumea este îmbrăcată în latex, iar cineva vine și face demonstrații. Există tot timpul multe voluntare!”, spune Genevieve LeJeune.

Cum facea sex Victor Slav cu Bianca Dragusanu? Prezentatorul Kanal D a spus adevarul! VIDEO

Cine vrea sa faca parte din sex-clubul exclusiv femeilor trebuie sa aiba peste 18 ani. Toate femeile trebuie sa fie de acord cu regulile clubului. Cele mai importante sunt: fara poze sau filmari si fara barbati. Clubul nu incurajeaza avansurile si propunerile nedorite.

Cum face sex Anda Adam! Tehnica ei nu da gres, niciodata: „Asa nu te certi cu sotul tau!”

Clientele care vin in clubul fustelor sunt femei de cariera, cu parteneri de viata, care vor sa invete cum sa se simta bine. ”Nu este neapărat vorba despre sex. Femeile vorbesc despre necesitatea de a avea un loc al lor, un sanctuar unde pot lua propriile decizii, fără să se simtă judecate și presate”, explică LeJeune.

Vanilla sex. Ce este si cum se practica. Milioane de romani o fac asa, in fiecare seara

Publicat: 04 May. 2019, 11:27 Life
Pe aceeași temă