Ioana, declarații controversate despre mariajul cu Ilie Năstase: „Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”

Publicat: 01 mai 2024, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ioana şi Ilie Năstase formează un cuplu de mai bine de 5 ani. De-a lungul timpului, căsnicia lor nu a fost lipsită de momente tensionate, însă în ultima perioadă, situaţia părea roz între cei doi. Recent, bruneta a făcut unele declaraţii în cadrul unui interviu care au luat prin surprindere pe toată lumea.

Ioana a devenit doamna Năstase în urmă cu 4 ani, într-o ceremonie restrânsă la care a fost prezentă familia şi cei mai apropiaţi prieteni. De atunci, bruneta a încercat de mai multe ori să pună capăt relaţiei cu fostul tenismen, dar de fiecare dată revenea la sentimente mai bune şi se împăcau.

În ultima perioadă păreau că lucrurile s-au mai liniștit în căsnicia lor, însă ultimele declaraţii ale Ioanei au stârnit multe semne de întrebare.

Ioana, declarații controversate despre mariajul cu Ilie Năstase: „Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”

Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit că a ascuns multe lucruri despre căsnicia ei, pe care le va spune public la momentul potrivit. De asemenea, Ioana a ţinut să precizeze că nu este vorba despre divorț, dar a subliniat faptul că a fost nevoită să facă multe lucruri împotriva voinței sale

„Am niște supărări în suflet care mă macină de ceva timp. Este postul Paștelui și trebuie să maschez multe. Eu am fost și sunt genul de femeie care a mascat foarte multe lucruri. Am foarte multe dureri sufletești dar o să vină și ziua când o să vorbesc despre tot ce se întâmplă în mariajul meu. Chiar și așa, în ciuda problemelor, nu se pune vorba de un divorț. Simt că am sufletul foarte încărcat. A trebuit să fac foarte multe lucruri împotriva voinței mele”, a spus Ioana Năstase pentru click.ro.

Soția lui Ilie Năstase a recunoscut că atunci când simte că este la pământ îi cere ajutorul lui Dumnezeu.

„Mereu am ținut postul Paștelui, am avut o familie care mereu a respectat tradițiile. Sunt o persoană foarte credincioasă, așa am fost mereu, o să merg și la Înviere, anul acesta, normal. Credința pe care o port mereu în suflet a reușit să mă salveze din multe situații. Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul. Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”, a mai dezvăluit bruneta.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 mai 2024, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×