Dezvăluiri neașteptate făcute de Amalia Năstase despre divorțul de ”Nasty”: ”A fost cea mai grea decizie…”

Publicat: 14 ian. 2024, 13:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Fosta soție a lui Ilie Năstase a povestit despre momentele grele pe care le-a trăit după divorțul de marele tenismen și a recunoscut motivele adevărate care au condus spre această decizie radicală. 

Amalia și Ilie Năstase au avut, timp de 14 ani, o relație din care au rezultat două fetițe. Cei doi au divorțat în 2010, la șapte ani după ce s-au căsătorit, refăcându-și ulterior viețile. De-a lungul timpului, Amalia Năstase a recunoscut impactul pe care fostul tenismen l-a avut asupra vieții sale.

La acel moment, s-a simțit criticată pentru decizia divorțului, mai ales că se născuseră și fetițele, despre care Amalia Năstase spune că au constituit principalul motiv al dubiilor privind ruperea mariajului.

Acum, însă, fosta soție a lui Ilie Năstase se declară fericită. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Amalia Năstase și-a schimbat stilul de viață

Fosta soţie a lui Ilie Năstase s-a apucat de noua dietă pe la jumătatea lunii ianuarie. Iar primele kilograme s-au ”topit” încă din prima săptămână.

M-am îngrășat ca fiecare, na, nu m-am îngrășat 15 kilograme în două săptămâni. M-am îngrășat că am mâncat mult de mai mult timp. Toată lumea are perioade stresante și am mai mâncat lucruri care nu au fost dintre cele mai sănătoase și s-au acumulat niște kilograme. Eu în trecut am reușit să slăbesc 30 de kilograme, fapt care mi-a dat sentimentul că pot. Așa că m-am gândit că pot să mă mai îngraș, că slăbesc repede. Și asta, cumva, așa e. Pentru că am început de nicio săptămână și am dat deja jos 3 kilograme. Deci, se poate”, a mărturisit Amalia Năstase.

Ea a precizat că nu a început o dietă oarecare, ci una recomandată de medic. În plus, îmbină alimentaţia sănătoasă cu mişcarea. Ea a precizat că nu şi-a stabilit un termen-limită până la care să scape de cele 15 kg, precizând că dacă le va elimina prea repede există riscul ca acestea să se depună la loc într-un timp la fel de scurt.

Publicat: 14 ian. 2024, 13:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×