5 semne ca nu te va insela niciodata! Daca face numarul 4, pastreaza-l

Publicat: 22 Jul. 2019, 08:25 Life
5 semne ca nu te va insela niciodata! Daca face numarul 4, pastreaza-l

Semnele care iti arata ca nu te va insela niciodata. Respectul lui e la fel de important precum dragostea pe care ti-o poarta. Exista, insa, cateva actiuni care iti spune clar ca ar face orice pentru tine. 

1. Un barbat bun apreciaza iubirea mai mult decat o aventura trecatoare

Cand esti intr-o relatie, satisfactia – nu este doar amorul. Relatiile bazate numai pe atractia fizica sunt trecatoare si se rup la primele dificultati. Insa, atunci cand doi oameni se iubesc si se respecta reciproc, ei pot experimenta impreuna multe lucruri. Cand un barbat bun isi gaseste femeia sa, el nu va risca pentru cateva minute de placere intima (pe care o poate obtine acasa).

semne ca nu te insala

2. Un barbat bun are constiinta

Este simplu, dar important. Sentimentul constant de vinovatie pentru ca inseli femeia pe care o iubesti si necesitatea de a te preface ca totul este bine – este ceva incredibil de dificil pentru o persoana constienta.

3. Un barbat bun respecta femeia din viata sa Tradarea – este lipsa de respect.

Este ignorarea sentimentelor altei persoane, datorita unei dorinte pe termen scurt. Si nu este doar ceea ce vrei, ci ceea ce vrei in detrimentul prietenei /sotiei tale. Tradarea este o minciuna, este distrugerea increderii, este un lucru pe care nu-l faci persoanei pe care o respecti.

4. Un barbat bun nu are nevoie sa-si creasca respectul de sine din contul numarului de femei in pat.

El este suficient de increzator sa nu demonstreze nimanui ca poate “obtine orice”. El se considera deja barbat si dovedeste acest lucru prin credinta fata de femeia lui.

5. Un barbat bun se respecta

Sinceritatea – este sa faci totul bine, chiar si atunci cand nimeni nu te vede. Unii barbati nu insala de teama sa nu fie prinsi, insa barbatii buni raman fideli, chiar daca nimeni nu va afla despre asta. De ce? Cand esti de acord cu o relatie, ii faci o promisiune nu numai partenerei, ci si tie, ca vei face fata acestei responsabilitati.

Publicat: 22 Jul. 2019, 08:25 Life
Pe aceeași temă