EXCLUSIV | Cătălin Botezatu, priceput și pe băncile școlii! De ce nu l-a plăcut profa de franceză! + Cum stă acum cu dragostea!

Publicat: 19 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cătălin Botezatu nu este „AS” doar pe podiumurile de modă ci era un elev exemplar încă de pe băncile școlii. Celebrul designer excela la matematică și limbi străine și ni s-a confesat pentru Ciao.ro că mama lui a jucat un rol important atunci când era elev pentru că îl mai altoia din când în când dacă nu obținea rezultate bune la școală. Nu aveam cum să nu-l întrebăm pe Bote despre cel mai arzător capitol: cum stă cu dragostea? Este sau nu  Cătălin Botezatu îndrăgostit în momentul de față?

Cătălin, cum erai la școală? Ce îți plăcea cel mai mult?

Din păcate sau din fericire, eram un elev exemplar, datorită mamei mele, pentru că mă bătea, mă bătea, dacă nu luăm note mari! Treapta întâi, treapta a doua a trebuit să le iau cu brio.
Am terminat un liceu de matematică-fizică, secția matematică-fizică, printre premianți, până la capăt, bacalaureatul l-am luat cu note super mari, am fost tocilar.

Deci, ai fost exemplar și în școală, dar ziceai că nu-ți place matematică, deși ai terminat un liceu de profil?

Da, acum nu-mi place, pentru că atâta matematică am făcut din secția de matematică-fizică, dar asta nu înseamnă că n-am avut niște profesori nemaipomeniți, inclusiv cel de matematică. Am fost un norocos pentru că toți profesorii din gimnaziu erau fantastici și atunci m-au făcut să-mi placă mai mult materiile respective, drept pentru care am studiat în amănunt, am studiat în profunzime.
Uite, mă uit la harta aia și mulți copii din ziua de azi, dacă vorbești de geografie, vorbești de chestii legate de geografie, nu le știu. Dar, cum e posibil, întreb. Și răspunsul este: „Dar la ce-mi folosesc astea să le știu?”.

Cătălin Botezatu, priceput și pe băncile școlii!

Tu ai și călătorit mult…

Da, nu e de geografie… Ei nu știu istorie, nu știu biologie, științele naturii. Noi făceam desen, științele naturii, toate materiile posibile. Ei excelează la nimic!

Ai rămas corijent la ceva? Ai avut probleme cu vreo materie în școală?

Nu! La franceză, profesoara de franceză nu m-a suportat deloc! Am aflat mai târziu de ce, pentru că semănam cu fostul ei soț și pentru că la un moment dat mi-a dat patru și mi-a stricat media, deși vorbesc fluent și atunci și acum franceză, germană, italiană. Dar atunci, părinții mei au făcut reclamație, s-a ajuns până la Minister, au schimbat-o pe doamna profesoară. Mi-au dat altă profesoară de franceză frumoasă, tânără, și a fost totul bine!

Este Cătălin Botezatu îndrăgostit în momentul de față?

Îmi place de cineva dar… Îmi plac femeile mai mature în gândire! Mi-am făcut un target! Dacă mă îndrăgostesc și îmi place cineva: 4 luni durează! Maxim 5! Apoi, ca să nu se întâmple ceva, să ne despărțim, să sufere, să mă lase ea, mă întreabă de ce! Uite așa! Apoi  găsesc pe altcineva 4-5 luni! Viața e frumoasă, merită trăită, nu trebuie să fie monotonă! În orice mariaj, după un an-doi se plictisesc, alții și după câteva luni. Și de ce să ne plictisim, când putem să diversificăm peisajul! Sunt mai fericit ca oricând!

De ce nu l-a plăcut profa de franceză

Cum ai tu grijă așa mereu de tine și te înfrumusețezi?

Păi sunt două femei! Diana Baicu, care se ocupă  de produsele de bărbați pe care mi le dă și le testează uneori pe mine, în sensul bun al cuvântului, și de aceea arăt așa. Toată lumea mă întreabă câți ani am. Și Eva Pavel, pe de altă parte, datorită căreia trăiesc!  Diana îmi furnizează cele mai bune produse pentru bărbați. Nu am făcut operații estetice, nu spun că nu o să le fac, probabil, dar deocamdată folosesc tot felul de serumuri, creme, fiole. Și un bărbat trebuie să fie îngrijit, să arate bine, să aibă grijă de părul lui, să fie spălat și îngrijit cu produse de calitate. Să aibă piele ok la orice vârstă, produse de calitate, să aibă un ten ok. Piațe e atât de diversificată încât puteți alege de oriunde.

Ce nu îți place niciodată la o femeie?

Femeile îngălate! Prostia! Femeile Alfla, puternice, sunt periculoase, trebuie să le domini rău! Îmi plac femeile puternice, îngrijite, care pun foarte mult preț pe aspectul lor fizic. Nu mă interesează Miss-urile! Nu există femei urâte!

Publicat: 19 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×