Printul William nu poarta verigheta. Oamenii suspecteaza ca exista tensiuni intre el si Kate Middleton

Publicat: 27 mai 2019, 17:08 Autor: Simona Vedete

Foarte multe persoane il suspecteaza pe Printul William de infidelitate, fiindca a fost zarit fara verigheta.

Printul William nu poarta verigheta. Oamenii au inceput sa intre in alerta la inceputul saptamanii trecute, atunci cand Kate, Ducesa de Cambridge, a inaugurat o expozitie la Chelsea Flower Show.

Expozitia a avut rolul de a sublinia beneficiile pe care natura o poate aduce bunastarii fizice si mentale a copiiilor, dar si a adultilor. Cu aceasta ocazie, Ducii de Cambridge si-au adus cei trei copiii, pe George, Charlotte si Louis, sa se bucure de natura.

„Este un colţ de natură, un spaţiu interesant, destinat atât copiilor, cât şi adulţilor de care te poţi bucura şi pe care îl poţi explora”, a spus Kate Middleton inainte de marea inaugurare, potrivit realitatea.net.

Pe langa pozele cu copiii jucandu-se in natura care au incantat pe toata lumea, fiindca este o ocazie rara sa-i vedem pe toti trei impreuna, oamenii au observat si un alt detaliu ciudat.

Printul William nu poarta verigheta

Printul William nu poarta verigheta

Mai precis, Printul William a fost zarit fara verigheta, ceea ce a ridicat multe semne de intrebare. Insa aparent lumea s-a panicat degeaba, fiindca nu este nimic ciudat in alegerea sa de a nu purta verigheta, facand asta de foarte multi ani.

„Este un bărbat căruia nu-i plac bijuteriile. Nu a purtat niciodată şi preferă să nu o facă nici acum. Este pur şi simplu o alegere personală”, a explicat Palatul Kensington intr-un comunicat, astfel ca Printul William a renuntat la verigheta in 2011.

In plus, Kate a fost de acord cu decizia printului de a nu purta verigheta, astfel ca s-a eliminat orice zvon cu privire la neintelegerile dintre cei doi.

Publicat: 27 mai 2019, 17:08 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă