Ducii de Cambridge, cei mai populari membri ai familiei regale britanice în mediul online

Publicat: 10 sept. 2019, 17:09 Autor: D. C. Vedete

Ducesa Catherine de Cambridge și prințul William sunt cei mai cautati membri ai familiei regale britanice.

Ducii de Cambridge, cei mai populari pe rețeaua de socializare online Instagram, contul lor depășind pragul de 10 milioane de admiratori, potrivit gala.fr.

Desemnați în luna iunie, de prestigioasa revistă Tatler, cele mai influente persoane din regat, ducii de Cambridge au cucerit inimile britanicilor, iar dovadă stă cea mai recentă performanță din mediul online.

Ducii de Cambridge, cei mai populari

Kate Middleton, tratata cu raceala de Printul William

Contul kensingtonroyal are în prezent 10 milioane de admiratori, însă depășește cu puțin contul ducesei Meghan de Sussex și al soțului acesteia, prințul Harry, în timp ce contul sussexroyal are în prezent 9,4 milioane de admiratori, dar a fost creat abia în urmă cu câteva luni.

Ducesa Catherine de Cambridge și prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au căsătorit în aprilie 2011 și au trei copii, prințul George, în vârstă de 6 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, și prințul Louis, în vârstă de 1 an.

Printul William nu poarta verigheta. Oamenii suspecteaza ca exista tensiuni intre el si Kate Middleton

Printul William a fost zarit fara verigheta, ceea ce a ridicat multe semne de intrebare. Insa aparent lumea s-a panicat degeaba, fiindca nu este nimic ciudat in alegerea sa de a nu purta verigheta, facand asta de foarte multi ani.

„Este un bărbat căruia nu-i plac bijuteriile. Nu a purtat niciodată şi preferă să nu o facă nici acum. Este pur şi simplu o alegere personală”, a explicat Palatul Kensington intr-un comunicat, astfel ca Printul William a renuntat la verigheta in 2011.

In plus, Kate a fost de acord cu decizia printului de a nu purta verigheta, astfel ca s-a eliminat orice zvon cu privire la neintelegerile dintre cei doi.

Publicat: 10 sept. 2019, 17:09 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×