Vica Blochina a fost tradata de o prietena: „Femeile n ar trebui sa se tradeze una pe alta”

Publicat: 10 Sep. 2019, 15:07 Vedete

Blonda este extrem de suparata si dezamagita pentru ca o persoana importanta din viata ei a comis un gest de neiertat.

Vica Blochina a fost tradata de o prietena. Cu doar cateva zile in urma, aceasta a lasat un mesaj dur pe contul ei de socializare, vorbind despre o prietena care a tradat-o pentru a pune mana pe iubitul ei.

„CAM CUM SE TRADEAZA PRIETENE !!!!!!!

Vica Blochina a fost tradata de o prietena

Vica Blochina a fost tradata de o prietena

– Cand doua femei stau de vorba la o cafea, la un pahar de vin si se destainuie una celailalte despre iubirile lor, despre relatiile lor si se sfatuiesc si se asculta, intre acele femei se instaleaza clar o relatie de complicitate, de incredere.

Asa suntem toate, avem nevoie sa auzim din gura alteia ceva ce nu avem curajul sa spunem sau sa vedem clar un lucru! In general femeile au nevoie una de alta!!! Asa am facut si eu cu „prietena mea”, sfatoasa mea prietena mai in etate, babusca cozy! Am crescut copii impreuna!!

– Si asa a fost o buna bucata de timp …Ce s-a intamplat cu ea, cu noi, nu stiu! Stiu doar ca m-a tradat in modul cel mai josnic ptr a intra in patul iubitului (partenerului) meu. Tot ce am vb, m-am destainuit, m-a sfatuit, toata complicitatea feminina, a tradat-o.

– De ce va povestesc toate astea, e ptr faptul ca ea se da pe langa o gramada de prietene, cunostiinte comune si procedeaza exact cum a facut si cu mine. Rostogoleste discutiile, le dezvaluie tuturor, in special in grupul din care fac parte, se amuze, ironizeaza si face mistouri, dar cel mai grav e ca pune ochii pe barbatii prietenelor!!! Sau ascunde faptul ca ar fi fost cu el, cum e cazul Pastrama !!!

– Si asta fiind femeie maritata, cu copii si pozand in happy family!!! Vanzand bratarile si terapii spirituale. De fapt sunt f convinsa mai babusca Cozete ca mai toate prietenele (mihaela B. Tania, galina, gabi, adriana, sora ta Diana ). Dupa povestea cu Pastrama …..si acum cu mine …Vor lua in calcul si ce au vorbit sau vor mai vorbi cu tine.

– Femeile si daca sunt rivale in fata barbatilor ar trebui sa fie unite si complice!!! Femeile n ar trebui sa se tradeze una pe alta…” a scris Vica Blochina pe Facebook.

Publicat: 10 Sep. 2019, 15:07 Vedete
Pe aceeași temă