Medicii de la Spitalul Elias anunță că starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore

Publicat: 10 sept. 2019, 14:23 Autor: Simona Vedete

Medicii au intensificat măsurile de suport a funcțiilor vitale, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Medicii de la Spitalul Elias. „Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale”, se arată într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Medicii de la Spitalul Elias. Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier.

Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu

„Bilanțul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal
2.Contuzie pulmonară bilaterală severă
3.Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală și rezecțiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite și tratate conservator”, potrivit sursei citate.

Familia tânărului mort în accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu, declaraţii în premieră: „Ne-a distrus viaţa”

Medicii precizează că întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare din culpă în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal rămânând fără permisul de conducere, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineață cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Publicat: 10 sept. 2019, 14:23 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×