Silvana Rîciu, totul despre nunta cu iubitul mai tânăr! Află și în ce relații este cu fostul soț de care a divorțat anul trecut – Interviu exclusiv!

Publicat: 10 Sep. 2019, 13:12 Vedete
Silvana Rîciu, totul despre nunta cu iubitul mai tânăr! Află și în ce relații este cu fostul soț de care a divorțat anul trecut – Interviu exclusiv!

Silvana Rîciu, totul despre nunta ce va avea loc pe 19 septembrie!

Silvana Rîciu, totul despre nunta ce va avea loc pe 19 septembrie! Cântăreața de muzică populară și iubitul ei, Nicușor Ioniță, se căsătoresc după doar câteva luni de relație.

Silvana Rîciu, totul despre nunta cu Nicușor

Silvana Rîciu (38 de ani) e îndrăgostită lulea de noul ei iubit, interpretul Nicușor Ioniță (34 de ani)! Cântăreața de muzică populară și artistul se cunosc de 13 ani, timp în care au colaborat profesional, însă abia în ultima perioadă s-au apropiat mai mult unul de celălalt și au devenit un cuplu. Peste numai câteva zile, pe 19 septembrie, vor deveni o familie. Deși sunt de puțin timp împreună, artista simte că el este bărbatul lângă care poate să trăiască până la adânci bătrâneți.

În vara lui 2018, Silvana a divorțat de soțul ei cu care are doi copii, pe Andrada și pe Luca. Artista și tatăl copiilor nu mai formau un cuplu din 2013, însă decizia de a se separa au luat-o abia anul trecut când au divorțat oficial. Iată că, la doar un an de la divorț, cântăreața de muzică populară se recăsătorește. Silvana a dezvăluit, în exclusivitate pentru ciao.ro, atât detalii despre nuntă, cât și în ce relații a rămas cu fostul ei soț sau cum se înțeleg copiii cu noul bărbat din viața ei.

Reporter: Silvana, ai divorțat anul trecut. Cum a fost viața ta după divort… până să-l întâlnești pe Nicușor? 

Silvana a divorțat anul trecut

Silvana Rîciu: Viața după divorț? Minunată… Noi oricum nu mai eram de mulți ani împreună. Fiecare avea viața lui, dar am locuit în continuare sub același acoperiș pentru copii. Țin foarte mult la liniștea și fericirea copiilor mei, așa că am decis atunci să locuiesc tot în aceeași casă până mai cresc copiii și pot înțelege, astfel încât niciunul să nu sufere. În plus, eu am investit toți banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului, în casa fostului meu soț, casă care e pe numele fostei soacre, deci cea care a pierdut atunci când în sfârșit am reușit să mă mut,  eu sunt. De când am început o relație cu Nicușor… lucrurile s-au schimbat. Ne înțelegem foarte bine, ne-am mutat împreună și… peste câteva zile ne căsătorim!

 Reporter: De cât timp tu și Nicușor formați un cuplu?

Cum a slabit Silvana Riciu 10 kg. Cantareata de muzica populara ne-a spus secretul ei

Silvana Rîciu: Nu de foarte mult timp formăm un cuplu, dar ne cunoaștem de 13 ani, eram prieteni foarte buni. El oricum, în calitate de prieten, era în preajma mea mereu în ultimul timp, mă ajuta ori de câte ori îi ceream ajutorul și colaborăm și profesional. Petreceam foarte mult timp împreună. După divorț nu am mai avut relații, deși statutul de femeie singură este unul foarte dificil. Mă obișnuisem să fiu singură. Mi-ar fi fost foarte greu să o iau de la capăt cu un bărbat apărut din senin. Îmi spuneam mereu că nu aș mai avea răbdare și nervi să cunosc bărbați, să-mi pierd timpul cu prime întâlniri cu unul sau altul, să încerc să îi descopăr, cunosc, să-mi găsesc unul care să îmi placă etc. N-aș mai fi avut răbdare să o iau de la zero cu un străin, cu un necunoscut. Pe Nicușor îl știu de 13 ani, am și colaborat profesional și eram și foarte buni prieteni. În ultima perioadă însă… ne-am apropiat mai mult și ușor am devenit un cuplu.

Cum a slabit Silvana Riciu 10 kg. Cantareata de muzica populara ne-a spus secretul ei

Silvana Rîciu a locuit cu soțul și după divorț

Reporter: În ce relații ai rămas cu fostul tău soț? Ați locuit sub același acoperiș și după divorț… 

Silvana Rîciu: Cu fostul soț am rămas în relații civilizate. Nu mai locuim împreună. M-am mutat recent. Aveam și eu nevoie de liniște în viața mea, în plus… mi-am refăcut viața și… mă și mărit! (râde – n.r.)

Reporter: Tu și fostul tău soț ați divorțat dintr-un motiv anume? Nu mai aveați o căsnicie de câțiva ani, nu mai întrețineați nici relații… așa cum s-a scris? 

Silvana Rîciu: Divorțul a venit după câțiva ani de când noi doi nu mai formam un cuplu.

Silvana Rîciu, totul despre relația cu Nicușor

Reporter: Copii au fost afectați de divorțul vostru? Cum le-ai explicat? 

Silvana Rîciu: Pentru copii nu a fost ceva șocant. Eu le-am explicat treptat cum stau lucrurile, în timp, în ani…Așa încât nu le-a adus nefericire divorțul.

Reporter: Andrada și Luca au relații bune cu tatăl lor? 

Silvana Rîciu: Copiii au o relație normală cu tatăl lor, dar stau mai mult cu mine pentru că sunt mama lor. Pentru ei, toată viața vom fi mama și tata, indiferent pe ce căi ne duce viața.

Reporter: La scurt timp după divorț… ai fost asaltată de mesaje și propuneri de la bărbați. Printre ei s-a numărat și Nicușor, viitorul tău soț?

Silvana Rîciu: Propuneri, da, am primit mereu, nu doar după divorț. Dar nu m-au interesat, ba chiar m-au enervat… Mi-au scris sau sunat fel de fel de bărbați. Nici măcar nu mă interesa cine sunt. Celor ce-mi scriau, nu le răspundeam absolut nimic, iar pe cei ce sunau îi blocăm. Nu sunt genul de femeie care să fie abordată pe facebook sau care să se bage în seamă cu necunoscuți. În plus sunt conștientă că un bărbat serios nu îl găsești în rândul celor care fac „cuceriri” pe rețelele de socializare.

Silvana Rîciu, nuntă cu 130 de invitați

Reporter: Ce calități trebuie să aibă bărbatul ideal pentru tine? Nicușor le are? 

Silvana Rîciu: Ce calități? Într-o lume ca asta în care trăim, e foarte greu să îți găsești un om serios lângă care să trăiești până la adânci bătraneți cum era odată. Dar eu am fost o norocoasă, dacă pot spune așa, să găsesc un bărbat serios, cu suflet bun, împreună cu care să îmi cresc copiii, să facem o familie așa cum mi-o doresc eu.

 Reporter: Te recăsătorești. Și îmbraci și rochia de mireasă. Te așteptai ca în viața ta să aibă loc așa schimbări în doar 1 an de la divorț? 

Silvana Rîciu: Sincer nu mă așteptam la asta acum un an…Și da, am decis să ne căsătorim pentru că nu e bine să trăiești în păcat. Sunt un om care ține cont de regulile acestea ce țin de credință, biserică. Nu mă așteptam, sincer, la așa schimbări în viața mea, deși, anul trecut, am declarat că divorțez și că mă voi recăsători cândva pentru că îmi doresc familie. Și iată că luna aceasta mă mărit. Nu suntem de foarte mult timp împreună. Am convenit să nu dăm detalii prea multe despre asta sau de când suntem împreună, ce și cum…Nu vrem să dăm prea multe din casă. Păstrăm relația pentru noi, ferită de ochii curioșilor. O relație înseamnă noi doi și atât. Vrem să fim discreți. Deși suntem de foarte puțin timp împreună… ne-am hotărît să ne căsătorim…

Silvana Riciu se marita

 Prietenii nu au crezut-o când i-a anunțat că se mărită

 Reporter: Și totusi… sunteți de puțin timp împreună… și vă căsătoriți. Cum au reacționat apropiații când le-ai spus că te măriți? Asta deși… mai nimeni nu știa că tu ai început o relație…

Silvana Rîciu: A fost o veste „șoc” pentru toată lumea. Unii nu au crezut, alții au zis că glumim. Și asta pentru că nimeni nu știa că am început o relație. E adevărat că pentru mulți căsătoria pare o decizie prea rapidă, dar ne-am sfătuit cu prietenul meu de suflet, părintele Efrem, de la Mănăstirea Dervent, și am ajuns la concluzia că a ne căsători e cea mai bună soluție pentru că, potrivit bisericii, nu e bine să trăim în păcat prea mult timp.

Reporter: Cum se înțeleg copiii cu Nicușor?

Silvana Rîciu: Nicușor este un om serios, știu ce caracter are, ne cunoaștem, după cum am spus, de foarte mulți ani. Copiii se înțeleg foarte bine cu el.

Silvana Rîciu și Nicușor, meniu de fițe pentru invitați

Reporter: Câți invitați aveți la nuntă, ce meniu ați ales? Spune-ne câteva detalii despre una din cele mai frumoase zile din viața ta…

Silvana Riciu, de urgenta la spital! Ce probleme de sanatate are vedeta

Silvana Rîciu: Inițial am pornit de la ideea unui eveniment mic, am vrut să avem lângă noi doar familia, câțiva prieteni și colegi apropiați, dar de la o zi la alta am constatat că evenimentul se va mări, așa că… în acest moment avem circa 130 de invitați. Cununia civilă va avea loc pe malul lacului Cernica, iar petrecerea va fi după, la restaurantul de acolo. Meniul l-am fixat recent. La aperitiv, avem roșie umplută cu salate de vinete; floret din salam de Sibiu; ciuperci cu ragu de legume; chifteluțe de vițel servite pe sos pesto; stripsuri de pui cu susan alb și negru, servite cu sos de maioneză și usturoi; crispy toast cu ficăței de pui învelit în bacon, muștar franțuzesc și cornichon; mille feullie de șuncă și cașcaval cu unt aromatizat; icre de crap cu șprot afumat și tapenade de măsline servite pe petală de lămâie. Mai avem sărmăluțe tradiționale în foi de varză, servite cu mămăliguță, ardei iute și smântână și apoi cotlet de porc și frigărui din piept de pui cu cartofi la cuptor și salată de varză albă.

 Reporter: Când va avea loc cununia religioasă? Cine vor fi nașii?

Silvana Rîciu: Nașă de cununie ne va fi o prietenă de-a noastră comună, doamna doctor Daniela Roșu împreună cu soțul dumneaei. Este un medic renumit și un om minunat.

 Cununia religioasă va avea loc la Mănăstirea Dervent

mormantul lui aurelian preda 2019 silvana riciu

Cununia religioasă o vom face duminică, 22 septembrie, la Mănăstirea Dervent. Va fi un eveniment intim, fără presă, doar familie și câțiva prieteni apropiați. Ne vom cununa în costume populare. A fost visul meu să mă căsătoresc la Dervent. Mă simt foarte legată sufletește de acel loc, iar prietenul meu de suflet este părintele Efrem. Am obținut aprobarea de a face acolo cununia religioasă de la Arhiepiscopia Tomisului, respectiv de la Înaltpreasfinția Sa Arhiepiscopul Teodosie.

Reporter: Rochia de mireasă este gata? Ai emoții?

Silvana Rîciu: Da, este aproape gata. Am emoții și sunt foarte agitată. Am alergat foarte mult în toate părțile pentru pregătirile de nuntă. M-am și enervat, m-am și agitat… Sper să fie bine și să iasă frumos. Mai este puțin până pe 19 septembrie…

Silvana Rîciu și Nicușor, împreună și acasă, și pe scenă

 Reporter: Tu și Nicușor formați un cuplu… și mai și lucrați împreună la proiecte… Cum este să fii mereu cu bărbatul iubit lângă tine? În unele relații… acest lucru nu funcționează. 

Silvana Rîciu: Avem multe proiecte împreună: spectacole, apoi concursurile organizate de el, la care eu sunt în juriu și de asemenea lucrăm la un proiect de televiziune – emisiunea „Cântecul favorit” – ce se difuzează în fiecare sâmbătă de la 20.00 la 22.00 la Favorit Tv, o emisiune pe care o realizăm împreună. E un proiect care ne consumă foarte mult timp, mergem mult prin țară cu filmări, dar este frumos. Nouă ne place să stăm împreună, să facem totul împreună, practic… așa ne-am și apropiat mai mult, pentru că am stat mai mult timp împreună la filmări.

 

Publicat: 10 Sep. 2019, 13:12 Vedete
Pe aceeași temă