Silvana Rîciu, primele poze cu ea în rochie de mireasă! Cântăreața se mărită astăzi! Exclusiv!

Publicat: 19 Sep. 2019, 08:56 News 3

Silvana Rîciu, primele poze cu ea în rochie de mireasă, alături de viitorul ei soț!

Silvana Rîciu, primele poze cu ea în rochie de mireasă, alături de viitorul ei soț! Cântăreața de muzică populară și artistul Nicușor Ioniță se căsătoresc astăzi în aer liber, pe malul lacului Cernica.

După cununia civilă, cei doi miri, copiii artistei din fosta căsnicie, și cei peste 100 de invitați se mută la petrecerea ce va avea loc într-unul din saloanele complexului de evenimente aflat tot pe malul lacului.

Silvana Rîciu, cununie civilă pe malul lacului

Cu doar două zile înainte de marele eveniment de astăzi, Silvana Rîciu și jumătatea ei, dar și cu cei doi copii ai vedetei, Andrada și Luca, au realizat o ședință foto spectaculoasă în aer liber. Ciao.ro vă prezintă primele poze cu Silvana Rîciu îmbrăcată în rochie de mireasă!

Fetița Silvanei Rîciu, “mini-mireasă”

Rochia pentru care a optat cântăreața de muzică populară este una cu corset, puțin decoltată și foarte largă în partea de jos. Mirele și-a ales un costum închis la culoare, cu nuanțe de bleumarin și negru. Fetița artistei, Andrada, a fost și ea o  “mini-mireasă”, cum îi place ei să spună, și a avut buchet asemănător cu cel al mamei sale. Luca însă a îmbrăcat un costum negru, perfect asortat cu pantofii.

Deși a durat mai bine de 3 ore, ședința foto nu a fost deloc obositoare pentru miri și copii, asta pentru că s-au și distrat, au avut și momente de respiro sau relaxare în leagăn sau pe băncuțele amplasate în grădina complexului. Superbele poze au fost făcute de un cititor fidel aflat la fața locului.

Silvana Rîciu, divorț în 2018, nuntă în 2019

Silvana Rîciu se căsătorește civil astăzi, cu artistul Nicușor Ioniță, iar ceremonia religioasă va avea loc pe 22 septembrie, la Mănăstirea Dervent. Cântăreața de muzică populară și partenerul ei se cunosc de 13 ani, perioadă în care au colaborat profesional, însă abia în ultimele luni s-au apropiat mai mult și au devenit un cuplu.

Vedeta a divorțat anul trecut de soțul ei, după o relație de peste 20 de ani. Cei doi nu mai formau un cuplu din 2013, însă abia în 2018 au decis să divorțeze. Deși despărțiți, Silvana și fostul soț au continuat să locuiască în aceeași casă de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Andrada și Luca. Recent însă, de când a început relația cu Nicușor Ioniță, artista s-a mutat.

Foto: Magic Pixel Art

Publicat: 19 Sep. 2019, 08:56 News 3
Pe aceeași temă