Silvana Rîciu și viitorul soț, verighete cu diamante! Iată cum arată și buchetul miresei –Exclusiv!

Publicat: 16 Sep. 2019, 19:30 Vedete

Silvana Rîciu și viitorul soț, Nicușor Ioniță, și-au făcut verighete cu diamante pentru nunta din 19 septembrie.

Silvana Rîciu și viitorul soț, Nicușor Ioniță, și-au făcut verighete cu diamante pentru nunta din 19 septembrie. Cei doi îndrăgostiți abia își stăpânesc emoțiile!

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță, verighete inscripționate cu inimioare

Silvana Rîciu se mărită pentru numai câteva zile! Pe 19 septembrie, cântăreața de muzică populară și artistul Nicușor Ioniță se căsătoresc pe malul lacului Cernica. Reporterii ciao.ro vă prezintă imagini exclusive cu verighetele celor doi, dar și cu buchetul miresei, două detalii atent alese de viitorii miri. “Am ales două verighete superbe, cu diamante, un model cu două inimi. Și lui Nicușor i-a plăcut modelul, așa că n-a fost greu să ne decidem asupra lui”, a declarat Silvana pentru ciao.ro.

Înnebunită după culoarea mov, la nuntă, Silvana a optat fix pentru această culoare. Nicușor i-a făcut pe plac, așa cum era de așteptat.

 “La nunta noastră am ales movul… Alb și mov de fapt…Totul va fi în diferite nuanțe de mov, una dintre culorile mele preferate. Buchetele vor fi o îmbinare de nuanțe roz și mov, sala va fi cu mov și alb, tortul alb cu același tip de flori ca și  buchetul de mireasă. Lumânările și cele 5 buchete sunt create la Constanța de către Claudia Comnea. Fetița mea va fi îmbrăcată în “mini-mireasă”, cum îi place ei să spună, și va avea un buchet asortat cu al meu. Nașa și fata ei, de asemenea, se vor încadra perfect în tematica noastră mov, ca ținute și buchete. Și dacă tot am spus despre nașă…  nașă noastră este o renumită doctoriță, Daniela Roșu, de la Institutul Național de Neurochirurgie Vasculară din București,  o prietenă de suflet de-a noastră”, a mai spus interpreta.

Nuntă pe malul lacului

Nicușor Ioniță a fost cel care și-a dorit să se căsătorească pe malul unui lac: “Nunta va avea loc pe malul lacului Cernica, la doi pași de mănăstirea Cernica, într-o locație superbă cu o grădină foarte frumoasă, unde invitații vor putea face multe poze reușite. 

 Visul mirelui a fost să facem cununia civilă pe malul lacului în aer liber, iar eu mi-am dorit o locație cu grădină frumoasă pentru a face poze. Și uite așa… dorințele noastre s-au transformat în realitate. De asemenea visul meu a fost să mă cunun religios la mănăstirea Dervent și s-a împlinit și acest vis. Am obținut aprobarea să facem acolo cununia religioasă. Pentru asta îi mulțumim Înalt Preasfințitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului”, ne-a mai spus Silvana Rîciu.

Tort cu ciocolată… din Belgia

Tortul mirilor va fi făcut la o cofetărie din Câmpulung. “Am ales un tort deosebit oferit de prietena mea dragă de la o cofetărie din Câmpulung Argeș (duo mousse cu zmeură proaspătă – un tort cu două tipuri de ciocolată belgiană, albă și neagră Belcolade, un brand de succes de ciocolată din Belgia…”, a mai adăugat artista.

Publicat: 16 Sep. 2019, 19:30 Vedete
Pe aceeași temă