Silvana Rîciu s-a căsătorit! Vezi primele imagini de la cununia civilă de pe malul lacului – Exclusiv!

Publicat: 19 Sep. 2019, 18:29 News 3

Silvana Rîciu s-a căsătorit astăzi, cu alesul inimii ei, Nicușor Ioniță! Cei doi au spus un “DA” hotărât!

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță s-au căsătorit civil astăzi, în aer liber, pe malul lacului Cernica, așa cum și-au dorit. Cei doi au spus un “DA” hotărât. Alături de proaspeții miri au fost câteva persoane apropiate, cei doi copii ai artistei, Luca și Andrada și nașii.

Cântăreața de muzică populară a strălucit în rochia de mireasă, la fel și fetița ei, Andrada, care a purtat tot o rochiță albă, de prințesă. Mirele și micuțul Luca au îmbrăcat costume închise la culoare.

Silvana Rîciu s-a căsătorit pe ponton, pe malul lacului Cernica

După cununia civilă, proaspeții miri și invitații lor s-au mutat în salonul complexului de evenimente de la Cernica, la petrecere.

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță se cunosc de 13 ani, dar sunt împreună de câteva luni

Silvana Rîciu s-a căsătorit civil astăzi, cu artistul Nicușor Ioniță, iar ceremonia religioasă va avea loc pe 22 septembrie, la Mănăstirea Dervent. Cântăreața de muzică populară și partenerul ei se cunosc de 13 ani, perioadă în care au colaborat profesional, însă abia în ultimele luni s-au apropiat mai mult și au devenit un cuplu.

Vedeta a divorțat anul trecut de soțul ei, după o relație de peste 20 de ani. Cei doi nu mai formau un cuplu din 2013, însă abia în 2018 au decis să divorțeze.

Deși despărțiți, Silvana și fostul soț au continuat să locuiască în aceeași casă de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Andrada și Luca. Recent însă, de când a început relația cu Nicușor Ioniță, artista s-a mutat.

Publicat: 19 Sep. 2019, 18:29 News 3
Pe aceeași temă