VIDEO. Drama Aurei Urziceanu. Și-ar fi neglijat soțul bolnav și s-ar fi îngropat în datorii

Publicat: 16 Oct. 2020, 10:39 Vedete

Aura Urziceanu este cântăreață și compozitare de jazz, foarte cunoscută în România, dar care a ascuns o dramă pe care nu multe persoane o cunosc.

În jurul artistei din România s-au creat zvonuri conform cărora și-ar fi neglijat soțul, care era bolnav. Artista a părăsit țara pentru Canada, unde își petrece a doua tinerețe alături de persoana pe care o iubește. Cântăreața a părăsit țara în momentul în care au apărut controverse legate de originea etnică pe care ar avea-o, mai mulți oameni spunând despre aceasta că ar fi de origine rromă.

“Pacat ca in toti acesti multi, multi ani petrecuti aici la superlativ, nu mi-am pierdut din simtamantul de roman. Mi-ar fi prins atat de bine si m-ar fi scutit de dezamagirea, ruptul sufletului, nervii si imbolnavirea sufleteasca pe care am suferit-o si cu care am plecat din Romania. Dupa cinci ani de uratenii, rautati si asa cum mi s-au infatisat romanii in majoritate, nu-mi dau nici cea mai mica portita de a-i intelege, admite… dimpotriva! Sunt goi, fara constiinta, fara suflet, fara educatie. Sunt 97-98% rai la suflet, invidiosi, urati, dementi si de o lasitate josnica! Sunt foarte periculosi, ca te aduc in stare sa-i vanezi si sa-i impusti! Nu ma recunosc sub nicio forma prin defectele lor … si sunt plini. Tocmai de aceea renunt la cetatenia romana!”, a precizat artista pe blogul personal, arată Cancan.

Controversele din jurul Aurei Urziceanu: a părăsit țara, după ce mai multe persoane au spus că e de etnie rromă

Născută în 1946, Aura Urziceanu a luat calea tatălui ei, Nelu Urziceanu, și anume să studieze vioara. Însă, înainte de 1989, ea a plecat în Canada și s-a stabilit în Toronto, alături de soțul ei. A revenit în România după 11 ani, pentru a participa la o emisiune de televiziune. În 2004, a primit invitația și a acceptat să fie membru al juriului, la Festivalul ”Cerbul de aur” de la Brașov.

Mai multe persoane considerau faptul că artista are o altă origine etnică. În anul 2011, au apărut mai multe amenințări din partea unei persoane anonime în sensul acesta.

Aura Urziceanu s-ar fi îngropat în datorii

Pe de altă parte, alte guri rele susțin faptul că artista Aura Urziceanu s-ar fi îngropat în datorii în momentul în care a decis să părăsească România și să se mute într-o altă țară.

Sursă foto: arhivă Ciao, arhivă Cancan

Publicat: 16 Oct. 2020, 10:39 Vedete
Pe aceeași temă