O cunoscută artistă, implicată într-un accident grav: „Mă încearcă Dumnezeu”

Publicat: 15 sept. 2023, 14:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete

O cunoscută artistă în vârstă de 28 de ani, a fost implicată într-un accident rutier. În ultima vreme cântăreaţa a avut parte de mai multe probleme, iar acum a primit o nouă lovitură. Aceasta susține că Dumnezeu încearcă să vadă cât poate să ducă, însă este sigură că va trece cu bine peste aceste momente dificile. 

Maria Mirabela Cișmaru sau Mira aşa cum este cunoscută de publicul său a trecut prin momente de groază. Artista a fost lovită în trafic de un şofer neatent, iar o aripă a mașinii a fost distrusă. Din fericire, vedeta nu a păţit nimic, însă a tras o sperietură pe care nu o va uita prea curând.

Mira şi-a cumpărat maşina în urmă cu doar câteva luni

Mira, primele declaraţii după accident

Accidentul a avut loc în cursul zilei de ieri. Artista se îndrepta spre radio, acolo unde urma să participe la o emisiune. Unul dintre şoferii care se aflau în trafic la ora respectivă nu s-a asigurat şi a intrat în plin în maşina cântăreţei.

Artista deține o mașină electrică, Tesla, cu mulți cai putere. Aripa laterală i-a fost distrusă în urma impactului. După ce s-a mai liniştit, tânăra le-a povestit totul fanilor ei în mediul online. Se pare că un bărbat nu s-a asigurat când a ieșit de pe o străduță. Mai mult, artista a publicat şi câteva imagini cu autovehiculul avariat. Paguba se ridică la câteva mii de euro.

De asemenea, Mira le-a dezvăluit celor care o urmăresc faptul că va rămâne pieton o bună perioadă de timp. Se pare că piesele care vor fi înlocuite ajung de târziu în service-ul din România.

”Sunt bine, asta contează. Mulțumesc Doamne Doamne, că se putea și mai rău, dar eu nu mai am mașină acum. Un nene nu s-a asigurat. Nu e vina mea. Eu circul pașnic, pe treaba mea, au alții treabă cu mine. Uitați-vă la mine, cu plânsul în gât, panicată la volan în timp ce mă duceam la radio. Băi frate niște momente din astea. Mă încearcă Dumnezeu să vadă cât pot să duc. Pot!”, a povestit Mira pe rețelele de socializare.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 15 sept. 2023, 14:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×