Trei nași o vor boteza pe fetița Andreei Bălan. Cum arată invitația la nuntă și botez

Publicat: 10 Sep. 2019, 13:23 Vedete
Trei nași o vor boteza pe fetița Andreei Bălan. Cum arată invitația la nuntă și botez

A mai rămas foarte puțin timp până la botezul micuței Clara, care va avea loc în aceeași zi cu nunta părinților ei.

Trei nași o vor boteza pe fetița Andreei Bălan. Fetița Andreei Bălan va fi botezată de trei de nași, iar doi dintre ei sunt Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Trei nași o vor boteza pe fetița Andreei Bălan

Pe 15 septembrie, Andreea Bălan și George Burcea își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Tot în aceeași zi, cei doi au decis să o boteze și pe micuța Clara. Ceremonia religioasă va începe la ora 17.00 și se va ține la Biserica Sfânta Treime Dudești, iar invitații sunt așteptați la petrecere începând cu ora 19.30.

Andreea Bălan a spus ca nașii de cununie vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar nașii de botez ai micuței Clara vor fi tot aceștia, dar și Iulian Burciu, un prieten bun de-al Andreei Bălan și de-al lui George Burcea.

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă

Cele trei rochii de mireasă au fost gândite special de către Andreea Bălan. Artista și le-a ales pentru cele trei momente cheie ale nunții sale: la biserică, pentru valsul mirilor și pentru petrecerea de seară.

‘Trei rochii de mireasă, e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă.

A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie.

După nuntă, văd eu ce fac cu rochiile. Le port cumva, le dezmembrez și le port pe scenă’, a mărturisit Andreea Bălan pentru VIVA!

Publicat: 10 Sep. 2019, 13:23 Vedete
Pe aceeași temă