Şi-a scos 6 coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică, dar au măcelărit-o! Cum arată acum

Publicat: 15 Sep. 2019, 10:00 Life

Aceasta este povestea lui Pixee, o tânără care şi-a dorit să aibă bărbaţii la picioare. Preţul, însă, a fost peste aşteptările tuturor! Ce a urmat a şocat!

Şi-a scos 6 coaste. Pixee Fox, o tânără în vârstă de 27 de ani, a cheltuit 500.000 de lire sterline pe intervenţii chirurgicale extreme, care au presupus scoaterea a nu mai puţin de 6 coaste. Femeia a vrut să arate ca Femeia Fantastică. Ce a ieşit depăşeşte orice imaginaţie!

Şi-a scos 6 coaste

„Mă consider un experiment în carne şi oase. Practic, sunt un pionier în industria frumuseţii. M-am născut ca să forţez limitele chirurgiei estetice, sunt singura femeie care şi-a scos şase coaste”, spune Pixee.

După intervenţiile de extirpare, aceasta a fost nevoită să poarte un corset special, care îî face talia de aproape 41 de cm. Recordul pentru cea mai mică talie din lume este de 38 cm, iar tânăra susţine ca este dispusă să facă totul pentru a-l atinge, ba chiar pentru a-l depăşi!

Corsetul, spune Pixee, îi strânge corpul „ca într-o cuşcă”. „Este colivia mea. Îmi protejează organele, funcţionând ca un înlocuitor pentru cele şase coaste scoase”, explică tânăra.

Publicat: 15 Sep. 2019, 10:00 Life
Pe aceeași temă