Cel mai mare caine lup din lume! Fa cunostinta cu Yuki, o fiara uriasa de 12 ani despre care nimeni nu credea ca exista!

Publicat: 10 iul. 2019, 13:39 Autor: D. C. Viral

Cainele asta este in realitate un lup urias care cantareste 55 de kilograme si mananca 5 kilograme de carne cruda pe saptamana.

Cel mai mare caine lup din lume! Yuki, o fiara uriasa de 12 ani si 55 kg! Imaginile cu cainele asta au devenit virale dupa ce toata lumea a crezut ca sunt photoshopate si de fapt in realitatea erau cat se poate de „naturale”.

Internetul a fost bulversat de cat de mare poate sa fie acest caine-lup despre care nu se stia foarte bine daca este mai mult caine sau mai mult lup. Veterinarii au facut un studiu al ADN-ului animalului si au descoperit ca in proportie de 87,5% este lup cenusiu, 8,6% este Husky Siberian si doar 3.9% este procentul de ciobanesc german.

Cel mai mare caine lup din lume VIDEO

Are 12 ani si 55 de kilograme si stapanul lui l-a dus intr-un centru special de ingrijire pentru animale dupa ce si-a dat seama ca animalului lui de companie a devenit mult prea mare si mult prea greu de ingrijit.

Yuki a devenit de atunci vedeta pe Instagramul ingrijitorilor de la adapostul de caini unde locuieste acum. S-au facut multe reportaje cu el si mai multe fotografii au devenit de-a dreptul virale cu uriasul caine. Acum Yuki este destul de pasnic desi mananca saptamanal 5 kilograme de carne cruda.

Yuki, o fiara uriasa de 12 ani si 55 kg

Ingrijitorii de la adapost i-au adus sa locuiasca cu el o femela lupoaica si acum viata lui este cat se poate de normala desi sute de oameni de pe Facebook au venit la adapost pentru a-l vedea ca sa se convinga cu ochii lor ca uriasul caine este chiar adevarat.

Publicat: 10 iul. 2019, 13:39 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă