EXCLUSIV | Care este cel mai mare secret al lui Zarug + Ce spune despre Ana Morodan: „Am sunat-o și…”

Publicat: 30 apr. 2023, 13:43 Autor: Dora Bazavan Vedete

Zarug e mereu pus pe glume și pe șotii și „colorează” încăperea oriunde apare. Ciao.ro l-a surprins la un eveniment unde erau toți concurenții „Te cunosc de undeva” și urmăreau împreună prima ediția a celebrei emisiuni de la Antena 1.

Zarug ne-a povestit despre ce îl face fericit și ce ii lipsește în momentul de față și cât de recunoscător este pentru viața lui. De asemenea, i-a fost alături bunei sale prietene și colege, Ana Morodan, într-un moment de cumpănă din viața ei.

O nouă ediție „Te cunosc de undeva”, cum este acum, cum este cu concurenții, îi cerți, nu-i cerți?

Eu nu-mi cert concurenții, nu am făcut-o niciodată, încerc să-i fac să se relaxeze, din propria mea experiență, încerc să-i fac să se abandoneze personajelor pe care le primesc, pentru că cei mai mulți,  fiind cântăreți, sunt foarte vocali, mai ales referitor la note, și nu este vorba despre așa ceva.

Ce l-a atras pe Zarug la „Te cunosc de undeva”!

Te-ai bucurat că ai început o nouă ediție cu ei?

M-am bucurat, pentru că mie îmi place să mă joc, nu știu încă dacă mă bucur foarte tare de ei, sau cât se bucură ei de mine. Aștept să-i văd pentru că fiecare sezon începe mai lent, după primul episod se relaxează.

Cine îți place cel mai mult din noua echipă?

Îmi plac Adda cu Radu Bucălae, mi se par foarte mișto, și sunt mai mulți, dar ei sunt primii care mi-au atras atenția.

Vestimentația din seara asta e făcută de tine?

Da, vesta da, e făcută de mine. Blugii sunt customizați de mine, e un mixt, cu de toate.

O să joci într-un film?

Da, am jucat într-un film, urmează să fie și lansat la noi. Deocamdată a fost lansat la Berlin, după la Cluj, la Tiff, și după aia în toamnă, în București, și în țară.

Cum se numește și ce rol ai în el?

Amalia. Am un rol-episod, dar memorabil, ca tot ce fac, dacă pot să fiu așa modest.

„Sunt pe drumul cel bun spre împlinire!”

Ai urmărit America Express?

Nu, nu am urmărit niciun  episod pentru că nu m-a prins acest sezon. Și foarte multă lume îmi spune că se uită pentru peisaje. Îi felicit pe câștigători pentru că este destul de greu fizic și psihic să duci la capăt o astfel de producție. Îți trebuie nervi de oțel, eu nu am reușit decât jumătate de sezon dar mi-a fost suficient și de ajutor.

Cum ai petrecut sărbătorile?

Sărbătorile le-am petrecut în familie, cu părinții, cu fratele meu, cu copiii.

Ce îți place cel mai mult în perioada asta, faci vreun detox? Vrei să slăbești?

Întotdeauna vreau să slăbesc, dar nu e susținută dorința de fapte, deci nu se corelează a vrea cu a putea.

Cât de credincios ești? Mergi la biserică?

Sunt foarte credincios dar nu sunt religios. La biserică nu merg decât într-un singur loc care mi se pare simpatic energetic și este undeva în Suceava.

Zarug, amintiri din copilărie

Ce amintiri ai din copilărie, legate de sărbători?

Nu m-am gândit niciodată. La cele de Crăciun da, pentru că m-au obligat la o emisiune să-mi aduc aminte. Cred că ritualurile de a găti împreună, de a te trezi în locul acela plin de miros de copt, inclusiv agitația de a face curat, de parcă nu s-a mai făcut niciodată curat în casă și se face de două ori pe an, e simpatic, acum mă amuză, dar înainte mă enervau.

Îți lipsește ceva în momentul de față?

Da. Îmi lipsesc mai multe lucruri, dar nu o să spun, pentru că prefer să mă concentrez pe ce nu îmi lipsește, și dacă tot suntem în perioada asta, mai bine este să fiu recunoscător pentru ce am și am suficiente.

Ești mulțumit? Ești fericit?

Sunt pe drumul cel bun spre împlinire! Fericirea este un concept care este foarte abstract, absolutist, chiar nu știu ce înseamnă fericirea până la urmă.

Ce părere ai de ceea ce s-a întâmplat cu Ana Morodan, colega și prietena ta? E un subiect mai sensibil!

Da, m-a întrebat toată lumea, dar nu aș vrea să comentez pentru că Ana este prietena mea și îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Are sprijinul meu în orice are nevoie, pentru că la asta sunt buni prietenii. Am sunat-o și am îmbărbătat-o.

Publicat: 30 apr. 2023, 13:43 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă