EXCLUSIV | Zarug, dezbrăcat de… secrete! Cine este cu adevărat, ce regrete are și ce ascunde de ochii lumii: „Sunt o arătanie”

Publicat: 25 sept. 2022, 19:34 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cine este Zarug cu adevărat! Zarug este fără doar și poate unul dintre cele mai spumoase personaje din ultima vreme. Mereu plin de umor și voie bună, un om căruia viața i-a dat mai multe lecții și din care a avut mereu câte ceva de învățat!

Ciao.ro l-a întâlnit pe Zarug la petrecerea de lansare al sezonului 18 “Te cunosc de undeva” de la Antena1, unde a venit îmbrăcat într-o salopetă roz bobon și a fost atracția serii, mai ales că și-a asortat și mustața la outfitul cu pricina!

Apoi, el a făcut un cuplu de senzație cu celebra contesă digitală Ana Morodan, pe covorul albastru de la Romanian Music Award desfășurate joi seară, cu mare fast, la Râmnicu Vâlcea, acolo unde au descusut de-a fir a păr toate ținutele purtate de vedetele invitate la eveniment. Concluzia e că Zarug este acum în cea mai bună perioadă a vieții lui din care ii este cumva frică să se trezească și îi este bine! De ce se caracterizează precum “o pasăre care nu e”, aflați doar dacă citiți interviul cu Zarug din Ciao.ro!

Zarug, dezbrăcat de… secrete!

Ești foarte tare! Ai un outfit maxim!

Cine este Zarug cu adevărat! Salopeta îmi aparține! Restul sunt cumpărate de mine, nu le-am făcut, le-am plătit! Cu sudoarea frunții!

Am observat bineînțeles și mustața care este în ton cu salopeta!

Mustața, doamna Mery, doamna Maria m-a executat la filmare, am vrut mustață culoarea părului ei

Deci ai avut inspiratei cum se zice! Un nou proiect la „Te cunosc de undeva”, de această dată în backstage, nu?

De data asta m-au băgat pe ușa din dos!(râde) Dar sunt șefă de backstage la „Te cunosc de undeva”, în acest sezon al majoratului și  practic îi vânez pe ăștia peste tot și  îi provoc la  glumă, la distracție și la relaxare ca să dea tot ce au de dat liniștiți pe scenă, după.

Cum ai primit propunerea asta?

Foarte bucuros! Mie mi-a plăcut foarte tare sezonul trecut! Felul în care am fost primit în echipă, respectul cu care suntem tratați ca artiști și e foarte rar să nu te simți carne de tun la TV și atunci, evident, când apare o ocazie nouă să faci parte dintr-o echipă faină nu ai ezitări și nu am avut!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z A R U G (@zarugtv)

Cine este cu adevărat, ce regrete are și ce ascunde de ochii lumii

Ce ți-a plăcut cel mai mult la sezonul trecut? Care a fost personajul pe care l-ai interpretat cu cea mai mare plăcere?

Personajul cu care m-am distrat cel mai tare a fost ultimul, domnișoara Sabrina Salerno, Ciao Baby…(n.r.: între timp a mai salutat și pe cineva)

Ești atracția serii!

Păi de-aia mă plătesc!

Îmi povesteai de personaj!

Cine este Zarug cu adevărat! Da! Sabrina mi-a plăcut foarte tare pentru că fiind și ultimul și nu mai era niciun stres la gât, de mutări, de partituri, de toate astea, am putut să fiu liber să mă distrez, și să nu îmi pese de nimic altceva decât de momentul ăla atunci, acolo și asta se întâmplă rar, nu ai cum să uiți chestia asta!

A fost Asia Express cea mai mare provocare a vieții tale?

Asia Express a fost cea mai mare provocare a vieții mele în TV, până să încep alta, că fiecare vine cu o altă provocare. Acum nu trebuie să mai caut cazare, nu mai am treabă cu autostopul dar în fiecare zi la „serviciu”,  că eu nu o percep ca muncă, fac ceva nou și nu știu niciodată ce o să fie, până nu încep ziua, ca acum. Pentru că nu e nimic sigur, sincer, pentru că eu fac reality și atunci totul depinde de ceilalți, de modul lor, de concentrare, de descoperirile lor.

Nu cred că îți este greu să fii spontan!

Eu nu sunt eu într-un colț vorbind singur. Trebuie să interacționez cu ceilalți participanți, cu echipa, îi vânez la make-up, râdem, facem mișto de ce costume au de îmbrăcat…

Ce îi place să facă în timpul liber

Adică cumva ce îți place ție să faci, așa!

Adică cumva, da, ce îmi place mie să fac. Să fac haz de necaz dar nu e  necazul!

Spuneai că Asia Express a fost cea mai mare provocare pe TV dar în viața reală?

Au fost multe! Nu toate vesele dar de fapt cele mai multe nu sunt vesele, dacă  vorbim de provocări pentru că orice înfruntare vine cu o doză de  traumă în ea, dar esențialul din toate astea e că nimic nu durează la infinit, nici răul nici binele… Din fericire nici răul și că într-un fel sau altul am învățat din toate experiențele astea și din provocări, piedici, am învățat din ele și cred că din fiecare am evoluat un pic. Cred că ăsta este esențialul pentru că nu ai cum să scapi de …probleme. Indiferent cine ești, indiferent de ce background ai, câți bani ai, nu ai cum, într-un fel sau altul te trăsnește viața cu diverse challenge-uri și atunci depinde ce faci cu asta.

Care este cel mai mare regret al tău?

Știi ceva? Sunt într-o perioadă a vieții în care efectiv nu am timp să îmi irosesc timpul cu astfel de întrebări. Pentru că, ce rost are? E trecutul! Trecutul rămâne o amintire sau o povață, înveți ceva, mergi mai departe, nu rămâi să îți rozi creierii, de ce nu am făcut asta, pentru că dacă nu am făcut un lucru în trecut înseamnă că nu am putut să-l fac!

„Sunt o arătanie”

Deci practic ești cumva în cea mai bună perioadă a vieții tale?

Da, mi-e și frică! Cine știe, dar nu vreau să mă gândesc la nimic de genul ăsta, pur și simplu vreau să fiu roz, dragă!

O nouă colecție de haine?

Cine este Zarug cu adevărat! Eu a făcut modă din 2009 până în primul an de pandemie. Practic pandemia m-a împins cumva înspre TV ca să fac cumva și altceva pentru că nu era un context de îmbrăcat când toată lumea stătea în casă și asta a dus la o altă oportunitate și un alt challenge și tot așa, haine am făcut mult timp, momentan activitatea mea de designer e în pauză. Nedefinit! Cât m-o distra televiziunea asta o să fac și când  nu o să mă mai distreze o să fac iar modă ori mă apuc de mătură, ori poate mă apuc de gătit…

Dar un proiect al tău, să prezinți o emisiune?

Cine știe, că nu depinde de mine, tot de mai marii televiziunilor depinde dar am încredere în ei că au o viziune, că se pare că au totuși curaj. Ca să urci o arătanie ca mine în primetime, sâmbătă seara, e o doză de curaj pe care o respect!

Cum îți place să te descrii?

O arătanie!

Dar de ce?

Nu, arătanie nu înseamnă neapărat ceva negativ, este ceva nedefinit. Eu am o poezie preferată ale cărei versuri nu știu să ți le recit pe de rost, de Claude Aveline, se cheamă „Portretul păsării care nu e” , dar ideea generală este că toate ființele din lumea astea sunt diferite și au dreptul a se manifesta fără să ceară dreptul ăsta nimănui altcuiva și atunci despre asta este vorba. Asta sunt! Sunt o pasăre care nu e!

Publicat: 25 sept. 2022, 19:34 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă