EXCLUSIV | Zarug vrea să plece din București + În ce relații a rămas acum cu „Contesa digitală”, Ana Morodan: „Am început să simt că mă sufocă”

Publicat: 27 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Zarug face echipă bună cu Eliza Natanticu în cel de-a 20-lea sezon „Te cunosc de undeva”. Cât de bine se simte pe scenă dar și ce își dorește pentru el, Zarug ne-a mărturisit că este foarte conștiincios atunci când este vorba de muncă și proiecte profesionale. Nu îndrăznește să viseze la o casă mai mare dar și-ar dori ca la un moment dat să se poată mută acolo unde visează și își dorește.

Cum e în acest nou sezon „Te cunosc de undeva”?

E același proiect „Te cunosc de undeva”, un nou sezon extraordinar, chiar la modul real. E chiar un sezon bun,  cu oameni foarte mișto, mă distrez la fiecare ediție. Singurul lucru care ne strică e Mihai! (n.r.:Mihai Petre). (râde)

Zarug vrea să plece din București

Cine îți place, așa, dintre colegii concurenți?

În primul și în primul rând îmi place foarte tare de colega mea, de Natantica, e bombă,  ca să o citez și ne distrăm teribil. La fiecare întâlnire râdem ca două proaste! Eu asta  mi-am propus în acest sezon, să mă distrez, mie îmi lipsea scena. Sunt 4 sezoane totuși.

Ce îți dorești tu pentru tine să mai vină anul ăsta? Cum vrei să te schimbi, ce vrei tu să faci?

Îmi doresc, ca bătrânii, sănătate! (râde). Îmi doresc proiecte mișto, nu orice fel de proiect, îmi doresc să mă distrez, îmi doresc să fiu cât mai în acord cu mine. Realitatea este că de multe ori  țin neapărat să fiu eu mereu.

Ți-e frică de ceva anume anul ăsta? Lumea e stresată că vine războiul, că mai vine pandemia…

Pandemii și războaie o să fie mereu, de altfel, unele nu s-au  terminat niciodată, sunt ca niște boli cronice. Ele sunt mereu acolo,  doar că din când în când mai e câte un puseu acut și atunci ne dăm seama că nu au trecut. Nu mă tem neapărat de războaie decât îmi pare rău pentru victime,  pentru cei care sunt acolo, la prima mână, și că sunt victimele politicii, pentru că  eu sunt cu ideea pierderii apropiaților sau a cățelului meu care a îmbătrânit și are săracul probleme de sănătate. Am așa angoasa instabilității dar prefer să am  angoasa instabilității în mediul în care activez, că ești artist, n-ai salariu,  decât liniștea unui salariu într-o corporație și să mă plictisesc până la pensie!

În ce relații a rămas acum cu „Contesa digitală”, Ana Morodan

În afară de „Te cunosc” ce proiecte mai faci în zona asta de monden?

Deocamdată nu am alt proiect sau să semnez ceva. Eu la „Te cunosc de undeva” dau tot ce am de dat aici și vedem după ce se termină ce mai e, dacă mai e, poate e cazul să iau o pauză, poate e cazul să mă reinventez. De ce nu?

Cu Ana Morodan ești în continuare în relații bune, nu? Că erați super prieteni!

Suntem  prieteni cu Ana Morodan, nu știu ce să zic, dar suntem, ne știm de ani de zile!

Cum ai văzut-o acuma după ce s-a întors din Bali, cum ai  redescoperit-o?

Nu ne-am întâlnit! Mi-a trimis un mesaj de Anul Nou și am simțit-o că e  bine, că e Ok și mă bucur că e așa.

Am zis super prieteni pentru că la un moment dat voi erați peste tot împreună!

Ea fiind influenceriță, și dacă ne vedeam la o cafea și scotea telefonul, dintr-o dată, aia era. Chiar sper să îi fie bine tuturor, de fapt, nu numai ei!

Scoți o colecție de haine anul ăsta?

Nu, nu cred! Nu mi-am propus, mă tentează să mă întorc în modă dar sub o altă formă,  nu neapărat să mă întorc la ce făcem, când făceam…

„Am început să simt că mă sufocă”

Un lucru nebunesc pe care  ai vrea să-l faci anul ăsta?

Nebunesc, nerealist și irealizabil ar fi să mă mut dar ce am văzut să îmi placă,  nu îmi permit și atunci mai bine stau pe tușă.

Vrei să te muți undeva mai spațios?

Am început să simt că mă sufocă orașul. În fiecare zi îți „sparge” cineva bună dispoziție, m-aș muta, nu știu dacă chiar aș face-o, simt că  mă obosește orașul și poate ceva nebunesc ar fi să fug și eu, chiar dacă poate pentru o perioadă măcar scurtă din el.

Timp pentru tine ai?

Până  nu terminăm proiectul de filmat nu mă pot gândi la o vacanță pentru că eu așa sunt, când e muncă, munca primează!

Publicat: 27 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă