O dau încet pe față? Francisca se îmbrățișează cu TJ Miles în văzul tuturor

Publicat: 17 feb. 2023, 13:23 Autor: Dora Bazavan Vedete

Francisca se îmbrățișează cu TJ Miles în văzul tuturor. După divorțul de  fostul ei soț Bogdan Lățescu, de care s-a despărțit după 10 ani de relație, Francisca se focusează mai mult pe carieră și viața profesională.

Separarea i-a luat prin surprindere pe toți, chiar și pe familia artistei, și au început să apară dese zvonuri că frumoasa brunetă s-ar fi despărțit pentru că s-ar iubi cu TJ Miles. S-a spus că TJ Miles și Francisca sunt doar prieteni și colegi dar două dintre vacanțele lor ar fi coincis, mai întâi în Canada, acolo unde Cancan a scris că ar fi mers împreună, apoi ambii au fost plecați într-o vacanță exotică, nu se știe dacă împreună sau separat, pentru că doar Francisca a postat imagini senzuale de acolo, în care și-a afișat la greu posteriorul sexy și bombat.

Francisca se îmbrățișează cu TJ Miles în văzul tuturor

Acum, dacă tot face artista reclamă la o florărie și a fost și Ziua Îndrăgostiților, cei doi artiști, Francisca și TJ Miles, au apărut într-un video postat pe pagina de Instagram al artistei, amândoi cu zâmbetul pe buze, el îi dăruia brunetei un fir de trandafir roșu, iar ea l-a îmbrățișat în semn de mulțumire pentru acest gest. Imaginile sunt de-a dreptul siropoase! Dacă încep sau nu să își dea mult discutata relație pe față, înseamnă că deocamdată acest lucru are loc cu pași mici.

”Fetelor, mărimea buchetului nu contează, atâta timp cât gestul vine din inimă…”, spune Francisca pe filmare. Dacă este sau nu doar o strategie de marketing cu cei doi artiști și își doresc să atragă astfel mai mulți urmăritori, rămâne de văzut, cert este că încet-încet Farncisca și TJ Miles par să treacă la fapte mari.

Francisca a recunoscut însă că lucrează foarte bine cu TJ Miles și există o anumită chimie la acest nivel între ei doi.

Francisa și TJ Miles au chimie

”Miles e un om minunat, a fost alături de mine în perioada asta, în limita posibilităților și a bunului simț, a fost înțelegător, ne înțelegem foarte bine. E o prietenie, de înțelegem bine, ieșim, putem să stăm la aceeași masă să mâncăm, putem să facem o strategie împreună, să facem muzică împreună, e o chimie la nivelul ăla, că e normal să fie, că dacă n-ar fi nu ar genera nici Tik tok-urile noastre milioane așa cum generează, ne înțelegem foarte bine”, a declarat artista la un momnet dat, potrivit Spynews.ro.

Cât despre TJ Miles, întrebat de reporterii Ciao.ro cu cine dintre vedetele de la noi și-ar dori să aibă o relație, acesta ne spunea spre sfârșitul anului trecut: “Cineva exotic, cineva frumos, pot să vă zic că e brunetă 100 %”, iar descrierea sa se încadrează perfect și ne duce acum cu gândul la Francisca.

Ce fel de femeie își dorește TJ Miles

De asemenea, TJ Miles ni s-a confesat că nu duce lipsă deloc de admiratoare și își dorește lângă el nu doar o femeie frumoasă ci și deșteaptă și poate chiar…neoperată!

Am multe admiratoare, în primul rând mi-aș dori să am cea mai tare femeie lângă mine, cea mai frumoasă, deșteaptă pentru mine, nu pentru toți ceilalți. Poate să fie neoperată, nu mă interesează, atât timp cât este perfectă pentru mine, loialitate, ambiție, să muncească, să vină cu “porția” ei la masă, nu să aștepte de la mine să-i dau eu tot, este foarte important pentru mine. Nu îmi doresc să fiu într-o relație doar pentru că este fanul meu și pentru ce am făcut, sau că am fost la Survivor, trebuie să fie organic”, a mai adăugat  TJ Miles în interviul pentru Ciao.ro.

E ușor de suportat la iubit

Și dacă tot l-am descusut la capitolul admiratoare și relații, Miles a mai dat puțin din casă și a mărturisit tot pentru Ciao.ro că este foarte ușor de suportat ca iubit.

“Sunt foarte ușor de suportat ca iubit, nu sunt dificil. Depinde ce ambiții ai în viață, dacă ești o fată normală, care nu vrei să ieși din zona de confort și să nu fii spontană, o să fie greu cu mine. Eu vreau să am ceva care să fie pe vibrația mea, să creeze cu mine un “imperiu”, să nu fim niște oameni normali. Din acest motiv sunt și singur în acest moment. De aia zic, dacă suntem potriviți o să fie ușor, dacă nu ne potrivim o să fie greu, pentru că nu sunt un om normal”, ne-a declarat TJ Miles.

Publicat: 17 feb. 2023, 13:23 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă