Claudia Ghițulescu divorțează după doi ani de căsnicie: „M-a înșelat cu o fătucă”

Publicat: 10 Sep. 2019, 14:21 News 4
Claudia Ghițulescu divorțează după doi ani de căsnicie: „M-a înșelat cu o fătucă”

Claudia Ghițulescu divorțează după doi de ani de relație. Artista se desparte de soțul ei, după ce acum doi ani a îmbrăcat rochia de mireasă și a făcut o nuntă ca în povești. Din păcate, povestea nu a mers mai departe pentru cei doi îndrăgostiți.

Claudia Ghițulescu divorțează. Claudia Ghițulescu a povestit în cadrul unei emisiuni televizate cum a făcut nuntă acum doi ani, cât a luptat pentru relația ei și cum s-a ajuns în această situație neplăctă.
Se pare că ea a fost și însărcinată, însă din păcate a piedrut sarcina. Cei doi nu mai locuiesc împreună de câteva luni bune.

Claudia Ghițulescu divorțează

„Acum doi ani de zile am fost mireasă, m-am căsătorit din dragoste. Așa a fost să fie, să ajungem la divorț. Așa și-a dorit, i-am respectat dorința, eu am luptat să mai dăm o șansă, a dat semne că ar vrea, dar nu a fost să fie.

Nu mai stăm împreună de șase luni. Am luptat foarte mult să avem un copil, am rămas însărcinată și pe timpul sarcinii am simțit niște chestii. Tensiunile care erau în timpul sarcinii nu au fost bune, m-au afectat.

Claudia Ghițulescu divorțează după doi ani de căsnicie

Aproape de trei luni am aflat că am pierdut sarcina. Nu mai aveam nici o conexiune, l-a deranjat că eu i-am spus că ne-am certat mult în timpul sarcinii și a fost vina lui că am pierdut-o. Îmi pare rău, eram nervoasă. Am fost singură la spital.”, a povestit Claudia Ghițulescu.

Artista a mărturisit la tv că soțul a înșelat-o cu o femeie de 20 de ani și că a primit o lovitură foarte grea de la viață. Nu se aștept la așa ceva!

„Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O știam pe această fată. Am crezut că e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea în diferența asta de vârstă. Nu știu cum a intrat în această relație, eu am căutat-o, am zis să îi explic că e un copil, iar soțul meu a trecut printr-o perioadă dificilă. Am avut multe persoane care știau despre această relație, dar ei au vrut să mă protejeze.

El mi-a zis că nu e adevărat, eu l-am crezut pe soțul meu. Copila aceasta se posta pe Facebook că e la restaurant unde era și soțul meu. Eu am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred. Toată lumea știe că mi-am dorit să am familie și copil. Eu ca soție am zis să fiu mai înțeleaptă, să ne continuăm căsnicia și să trecem peste.

Nu mai vreau împăcare, sunt câteva luni în care am luptat suficient. Divorțăm deja, nu mai e cale de întoarcere. N-am vrut să divorțez, dar sunt luni de zile, acum vorbesc din respect.”, a mai declarat Claudia Ghițulescu.

Publicat: 10 Sep. 2019, 14:21 News 4
Pe aceeași temă