Claudia Ghițulescu, mărturisiri înfiorătoare! Și-ar fi prevestit pierderea sarcinii: ”Am avut un vis…”

Publicat: 14 Mar. 2021, 16:01 Vedete

Claudia Ghițulescu a făcut mărturisiri înfiorătoare despre viața personală. Într-o emisiune TV, artista a povestit cum un vis i-ar fi prevestit pierderea sarcinii. Însă, semnul divin l-a băgat în seamă mai târziu.

Claudia Ghițulescu a povestit în cadrul unei emisiuni că a trecut prin momente groaznice. Cântăreața a pierdut o sarcină, fiind una dintre cele mai dramatice perioade din viața ei. Înainte ca evenimentul tragic să aibă loc, Claudia Ghițulescu ar fi avut un vis prevestitor.

„Cea mai mare dramă a fost că mi-am pierdut copilașul. A fost pentru prima dată în viață când nu am mai putut, am zis că acolo e sfârșitul meu, nu-mi găseam putere să mă adun. Cred că doar Dumnezeu, o minune, mi-a dat putere. Înainte cu două săptămâni am avut un vis, mi-a apărut o femeie în vis și mi-a zis să pun niște perdele.

Atunci eu i-am zis că nu mă urc că eu sunt atentă pentru că sunt însărcinată. Și ea mia zis: «Cine ți-a zis că ești însărcinată?» Și zic că am văzut la ecografie, i-am auzit inima, iar ea mi-a spus atunci că nu va avea nicio inimă. Atunci nu m-am gândit, dar după mult timp mi-am adus aminte”, a spus Claudia Ghițulescu la Antena Stars.

Claudia Ghițulescu: „Mi-am dorit familie şi copii de când mă ştiu”

„Mi-am dorit familie şi copii de când mă ştiu. După ce am făcut nunta, trebuia să se întâmple şi… am mers să fac analize. Anul trecut analizele erau ok, apoi am mers la un doctor şi mi-a aruncat dosarul pe masă. M-am dus şi a două oară şi am ieşit plângând de la doctor. Am mers la un alt doctor mi-a spus un diagnostic, am ieşit plângând şi de acolo. Am fost la alt doctor, mi-a spus că am un chist care poate fi operat, m-am programat la operaţie şi mi s-a spus că nu am niciun chist.

Am fost în total la 10 doctori şi nimeni nu mi-a spus acelaşi lucru. Am fost la un alt medic care mi-a dat vitamine şi m-a pus să îmi fac analizele uzuale. Am o mare lipsă de fier, anul trecut valoarea era normală. Iau fier fiole şi pare că sunt un alt om, de când am descoperit sunt mai liniştită”, a mai declarat Claudia Ghițulescu.

Claudia Ghițulescu, la un pas de moarte

În cadrul unei emisiuni TV, a vorbit despre acea perioadă groaznică din viața ei, atunci când se afla alături de fratele ei în mașină, iar un alt autoturism a intrat în ei.

Vedeta a explicat faptul că toată partea stângă a corpului a fost afectată, iar pentru o bună perioadă i-a fost frică să se mai urce în orice mașină: ”Acum câțiva ani, douăzeci și ceva, am avut un accident de mașină foarte urât și atunci am avut probleme la picior. Se pare că acum s-au agravat… A fost o problemă mai mare. Atunci am avut niște chestii pe la rotulă. Eu am fost cea mai lovită. Nasul spart, toată partea a ochiului, mâna, ceva la coaste și piciorul. A adormit cineva la volan și a intrat în noi”, a spus Claudia Ghițulescu la Antena Stars.

Sursă foto: Capturi video youtube

Publicat: 14 Mar. 2021, 16:01 Vedete
Pe aceeași temă