Brigitte Sfat se cununa azi cu Florin Pastrama?! Bruneta s-a certat cu prietenele ei din cauza lui

Publicat: 27 May. 2019, 14:12 News 3

Ziua de luni trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata celor doua vedete. S-au cunoscut la Ferma 2019, dar continua relatia si dupa emisiune.

Brigitte Sfat se cununa azi cu Florin Pastrama. Sau cel putin acesta era planul initial al celor doua vedete. Pana cand prietenele ei au intrat pe fir si au incercat sa o convinga pe bruneta ca nu e bine ce face. Prietenele ei, femei cu capul pe umeri, au incercat sa o convinga pe Brigitte sa nu se marite cu Pastrama.

Evident, acestea au intentii bune si vor tot binele din lume pentru bruneta. Dar Brigitte Sfat nici nu vrea sa auda de asta. S-a suparat foc si para pe prietenele ei cu care s-a certat chiar la tv. Din pacate, toata lumea considera ca nunta celor doi e grabita si, cel mai probabil, sortita esecului.

Brigitte Sfat se cununa azi cu Florin Pastrama?


„Nu vreau să suferi! Să îl mai cunoască. Așa repede? Unii mai trăiesc 2-3 ani și pe urmă iau decizia”, a spus una dintre bunele ei prietene, la Pro tv.

„Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (…) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!”, a spus Brigitte, în direct la „Vorbește lumea”.

Brigitte Sfat, adevarul despre Raluca Podea


Brigitte Sfat a spus adevarul despre Raluca Podea, fosta logodnica a lui Florin Pastrama. Conform brunetei, aceasta nu a obtinut binecuvantarea fostei iubite a lui Pastrama. Brigitte Sfat sustine ca, in momentul in care ea si Florin au inceput relatia in Ferma 2019, ambii erau burlaci.

Brigitte Sfat ar fi fost parasita de Cornel Oana in luna decembrie. Cei doi ar fi avut, de fapt, o relatie de fatada, doar-doar bruneta pare fericita in ochii lui Ilie Nastase si ai presei din romania. Pe partea cealalta, Florin Pastrama ar fi avut iubita. Brigitte Sfat si Florin Pastrama si-au ales nasii de nunta. Este o persoana draga lui Brigitte

„M-a sunat o persoană, m-a jignit foarte urât, mi-a dat două mesaje vocale, apoi și unul scris. Între timp, scuzele de rigoare s-au făcut și lucrurile s-au rezolvat, dar la momentul acela …. Nu i-am cerut binecuvântarea pentru relația cu Florin. El mi-a confirmat că cu două-trei săptămâni înainte să se dea la mine, ea se despărțise de el”, a spus Brigitte Sfăt in timpul unui vlog cu Jorge. Florin Pastrama a vorbit despre copiii lui Brigitte Sfat. Cum se intelege cu ei, de fapt

Publicat: 27 May. 2019, 14:12 News 3
Pe aceeași temă