Mirabela Dauer plange dupa fiul ei. De ce refuza sa o caute si sa o considere mama lui

Publicat: 27 mai 2019, 12:52 Autor: D. C. Vedete

Cantareata de muzica usoara traieste o drama de mai multi ani. Aceasta sustine ca fiul ei refuza sa ii mai vorbeasca si nu o recunoaste ca parinte.

Mirabela Dauer plange dupa fiul ei. De ce refuza sa o caute si sa o considere mama lui? Dan Alexandru Popovici, cunoscut drept ”Nanu”, a preferat sa isi abandoneze mama dupa ce aceasta a divortat. In plus, tanarul sustine ca Mirabela Dauer ii datoreaza si bani.

”Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a marturisit cantareata Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer plange dupa fiul ei

Dan Alexandru Popovici, in varsta de 42 de ani, sustine ca mama lui e un sprijin financiar obligatoriu. ”Eu nu o consider pe Mirabel Dauer mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, a declarat acum mulţi ani singurul fiu al artistei.

Distanta dintre arista si fiul ei s-a instalat dupa divortul de Traian Popovici. Acesta a sustinut ca artista l-a inselat cu un chitarist, in timp ce se aflau in deplasare pe litoral, cu un concert. Acesta a adus martori la proces si Mirabela Dauer a pierdut custodia singurului copil pe care il are.

Scandal intre Mirabela Dauer si Alexandru Arsinel! Replica acida a artistei dupa ce actorul s-a oferit sa o ajute financiar

Dan Alexandru Popovici nu o vrea ca mama

La scurt timp de la aceasta intamplare nefericita, Mirabela Dauer si-a pierdut tatal. Parintele cantaretei il iubea pe nepotul lui la nebunie. Faptul ca fiica lui a pierdut custodia l-a imbolnavit grav si i-a adus moartea.

”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristeţe a adunat în el… S-a întors cu faţa la perete şi a murit”, a povestit artista pentru PRO TV.

Mirabela Dauer il face praf pe castigatorul de la Vocea Romaniei! De ce este convinsa ca nu el merita sa castige si ce a spus despre Bogdan Ioan

Publicat: 27 mai 2019, 12:52 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă