Cristina ICH se lasa de vlogging? Iubita lui Alex Piturca si-a intristat fanii

Publicat: 27 May. 2019, 10:54 Vedete

De cateva luni, traieste o poveste de dragoste intensa alaturi de Alex Piturca. Satena l-a inselat, s-au despartit, el a iertat-o si acum se iubesc din nou.

Cristina ICH se lasa de vlogging? Conform celor postate de ea pe Instagram, fanii i-au atras atentia ca nu mai face story-uri. Vedeta care s-a facut remarcata prin intermediul retelelor de socializare nu mai vrea sa fie virala. Aceasta a lasat-o mai moale cu social media.

Satena a marturisit ca nu mai are chef de postari. Cristina ICH s-a facut remarcata cu ajutorul clipurilor virale. Aceasta a colaborat cu nume grele din Romania ca BRomania, Mircea Bravo si multi altii. Acum insa, pare ca nu vrea sa mai fie o vloggerita de succes. Cele mai sexy poze in care apare Cristina Ich, viitoarea sotie a lui Alex Piturca

Cristina ICH se lasa de vlogging?

„Unele îmi spuneţi că nu mai fac story-urile dinainte. Eu cred că am făcut destule până acum, am vorbit despre orice. Pur şi simplu nu mai am chef să le fac, nu pentru că sunt într-o relaţie. Eu când sunt într-o relaţie, oricum fac ceea ce vreau eu. Ce-aţi vrea să vă spun? Cristina Ich il inseala pe Piti Jr! A fost surprinsa sarutandu-se cu fostul iubit

Cum e într-o relaţie? Cât de fericită sunt şi din astea cum fac toate alea…<>. Să vă povestesc cum e într-o relaţie şi secretul fericirii, penibilităţi de genul acesta? Nu sunt genul. Alexandru mă susţine”, a spus, pe Instagram, Cristina Ich. 

Cristina ICH si Alex Piturca s-au impacat! Ce au publicat pe internet

Publicat: 27 May. 2019, 10:54 Vedete
Pe aceeași temă