Monica Gabor s-a facut profesoara de engleza pentru copiii imigrantilor din Los Angeles! Primele imagini cu ea la catedra si cu catalogul in mana!

Publicat: 27 May. 2019, 09:03 Vedete

Si-a refacut viata in SUA si incearca sa-i ajute pe cei mai putin norocosi ca ea. Monicai ii sta foarte bine la catedra.

Monica Gabor s-a facut profesoara de engleza pentru imigranti in L.A.! Monica Gabor are o viata de regina in Beverly Hills de cativa ani de zile de cand are o relatie cu milionarul Mr. Pink dar a decis totusi ca vrea sa si munceasca.

De putin timp Monica Gabor a devenit profesoara suplinitoare la o scoala din Beverly Hills acolo unde le preda limba engleza copiilor de imigranti. Monica a plecat in SUA cu dorinta sa-si faca o cariera in modelling dar a renuntat la idee cand si-a dat seama cat de competitiv este acolo acest domeniu si mai ales dupa ce l-a cunoscut pe milionarul chinez care i-a devenit si iubit.

In prezent, desi nu mai are deloc nevoie sa munceasca, Monica nu poate sa stea toata ziua la shopping si piscine dar asa cum obisnuiesc oamenii cu bani din America a decis sa „dea ceva inapoi” comunitatii din care face parte.

Monica Gabor s-a facut profesoara de engleza

Monica Gabor a fost acceptată ca profesor suplinitor la lecţiile de limba engleză a imigranţilor, la ”Beverly Hills Unified School District Instructional Center”. “E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranţii şi, în al doilea rând, predau ce ştiu din cărţi. Mă determină pe mine să învăţ pentru mine însămi din ce în ce mai mult, pentru că vreau să împart cu ei cât mai mult din ce studiez. Este obositor, dar foarte satisfăcător. Sunt multe ore de pregătire înaintea cursurilor propriu-zise. Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la şcoală.” a declarat Monica pentru perfecte.ro

”În timpul săptămânii stau în Beverly Hills pentru că merg la şcoală, weekend-urile le petrec în Malibu. Când sunt în Beverly Hills încep cursurile de la 9 dimineaţa şi termin la ora 4 după amiaza. Acest lucru îl fac de trei ori pe săptămână, în zilele libere mă văd cu prietenii, merg la întâlniri de afaceri cu Pink şi mă duc cu Anthony (fiul lui Mr. Pink – n.n.) la karate. În weekend-uri stăm, în general acasă, gătim, avem grijă de casă (curăţenie, etc.) şi ne uităm la filme cu Anthony. Alte dăţi mergem la tot felul de locuri de joacă sau la Santa Monica Pier, unde este un parc de distracţii”, a mai spus Monica si despre cum imbina programul ei de profesoara cu viata alaturi de un multi-milionar.

 

Publicat: 27 May. 2019, 09:03 Vedete
Pe aceeași temă