Kate Middleton, tratata cu raceala de Printul William. A ignorat-o in diverse ocazii importante

Publicat: 26 mai 2019, 15:35 Autor: Simona Vedete

Au iesit la iveala lucruri nestiute despre relatia dintre Kate Middleton si Printul William.

Kate Middleton, tratata cu raceala de Printul William. La inceputul relatiei, Kate Middleton il privea pe William ca pe o „prezenta coplesitoare” care o „ignora” in ocazii sociale, potrivit scriitorului Andrew Morton.

Printul William a tratat-o pe Kate Middleton „ca o servitoare” atunci cand au inceput sa-si dea intalnire, provocand amicilor sai reactii de usurare atunci cand cei doi s-au despartit pentru o scurta perioada in 2007, a afirmat un biograf regal.

In timp ce Ducele si Ducesa de Cambridge s-au bucurat pana acum de opt ani de o casnicie frumoasa si au adus pe lume trei copii, lucrurile nu au fost intotdeauna bune in relatia lor.

In cartea din 2011 numita „William and Catherine”, scriitorul Andrew Morton a scris ca inainte de separarea lor din 2007, Ducele de Cambridge nu a fost cel mai bun partener.

Kate Middleton, tratata cu raceala de Printul William

Kate Middleton, tratata cu raceala de Printul William

„In aprilie 2007, cand Clarence House a anuntat neoficial lumii ca relatia dintre William si Kate si-a urmat cursul firesc, putini dintre prietenii ei au varsat o lacrima.

Reactia dominanta pentru majoritatea dintre acestia a fost „multumesc lui Dumnezeu ca s-a terminat”. Timp de patru ani au privit neputinciosi cum Kate a disparut treptat in gaura iepurelui regal, in ‘tara minunilor’ Windsor, prietenii ei ramanand pe dinafara” a spus Andrew Morton, potrivit Mirror.

L-a descris pe William ca fiind perseverent si ferm si o prezenta coplesitoare care nu o pretuia foarte mult pe Kate, tratand-o mai mult ca o servitoare decat ca pe iubita sa.

Publicat: 26 mai 2019, 15:35 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă