Elena Merisoreanu are probleme mari de sanatate: „Urmez un tratament cu celule stem, fac 12 injectii la fiecare picior”

Publicat: 26 May. 2019, 12:13 News 3

Indragita interpreta de muzica populara trece prin moemnte nu tocmai placute in aceste momente.

Elena Merisoreanu are probleme mari de sanatate. Interpreta de muzica populara are mari dureri, dupa ce anul trecut era sa raman fara voce din cauza problemelor la corzile vocale.

La 70 de ani, Elena Merisoreanu duce o lupta intensa cu probleme de sanatate, insa nu se lasa doborata si isi vede in continuare de cariera sa si de concertele programate.

Elena Merisoreanu are probleme mari de sanatate

Elena Merisoreanu, probleme mari de sanatate

Artista are un program incarcat pe care incearca sa-l duca pana la capat si chiar are concerte programate pana in septembrie, pe care vrea sa le onoreze, indiferent de ce probleme intervin.

Acum se confrunta cu probleme la nivelul genunchilor, de aceea trebuie sa urmeze un tratament care se bazeaza epe celule stem.

„Toată viața mea am stat și am cântat pe tocuri. E foarte greu. Am un doctor la Târgoviște care îmi face injecții. E un tratament cu celule stem. Fac 12 injecții la fiecare picior. Am concerte întruna, până în octombrie.

De Paște am cântat la Londra. Eu la nunți la țară nu mai cânt, doar la Zile ale orașelor. Trebuie să am grijă cu sănătatea. Nici nu mă mai lasă familia” a spus Elena Merisoreanu pentru Click!.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 May. 2019, 12:13 News 3
Pe aceeași temă