Alexandru Papadopol a rupt tacerea dupa despartirea de Ioana Ginghina: „Totul este sa…”

Publicat: 25 May. 2019, 17:54 News 3

In urma cu trei zile a explodat bomba in showbiz, fiindca Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina nu mai formeaza un cuplu.

Alexandru Papadopol a rupt tacerea dupa despartirea de Ioana Ginghina. Vestea a picat ca un traznet pentru toata lumea, fiindca erau unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz.

Papadopol a avut o prima reactie pe pagina sa de socializare, imediat dupa ce a fost lansat zvonul conform caruia el si Ioana vor divorta. Actorul a postat un citat din Corneliu Coposu in care vorbeste despre atitudine:

„Totul este să supraviețuiască O ATITUDINE!!” (Corneliu Coposu), a scris Alexandru Papadopol pe pagina sa de Facebook, potrivit Cancan. Nu este clar daca este un mesaj la adresa Ioanei, insa majoritatea fanilor tind sa creada ca da.

Papadopol si Ioana Ginghina s-au despartit dupa 12 ani

Tabloidul libertatea.ro a publicat in exclusivitate o declaratie care s-ar putea sa arunce in aer unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc. Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol se pare ca s-au despartit si nu mai locuiesc impreuna de aproape 4 luni de zile.

Vecinii au declarat pentru ziarul Libertatea ca cei doi au avut certuri foarte grave si ca la un moment dat chiar a fost nevoie de interventia politiei la ei la apartament. Scandalurile dintre ei au fost atat de puternice incat i-au deranjat si pe vecini si toti stiu ca in casa se afla si fiica lor la momentul certurilor. Se pare ca intregul conflict s-a terminat cu plecarea lui Papadopol de acasa. In prezent cei doi locuiesc separat dar inca nu au divortat.

Dovada ca Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol nu mai formeaza un cuplu

Actorul ar fi plecat de acasa. In prezent, Ioana Ginghina a ramas sa locuiasca in casa lor. Tot ea are grija de fiica cuplului.

In plus, pe pagina de Facebook a Ioanei Ghinghina nu mai apare statutul ”Casatorita”. Pe pagina actritei nu mai apar detalii legate de statutul ei marital, deloc. Dar se pare ca Alexandru Papadopol nu si-a schimbat statutul. In continuare, acesta are pe Facebook trecut ca este casatorit cu Ioana Ginghina.

In plus, in ultima perioada, cei doi nu au mai publicat imagini in care apar impreuna. In trecut, Ioana Ginghina obisnuia sa posteze multe imagini alaturi de familia ei sau doar alaturi de sotul ei. Postarile de acest gen s-au rarit, treptat, pana cand au disparut complet, semn ca mariajul lor are probleme.

Publicat: 25 May. 2019, 17:54 News 3
Pe aceeași temă