BOMBA in showbiz! Papadopol si Ioana Ginghina s-au despartit dupa 12 ani! Nu mai locuiesc impreuna de aproape jumatate de an! Primele ei declaratii!

Publicat: 22 May. 2019, 16:54 News 3

Este scandalul momentului in lumea mondena. Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina s-au despartit

Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina s-au despartit dupa 12 ani!  Tabloidul libertatea.ro a publicat astazi in exclusivitate o declaratie care s-ar putea sa arunce in aer unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc. Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol se pare ca s-au despartit si nu mai locuiesc impreuna de aproape 4 luni de zile.

Vecinii au declarat pentru ziarul Libertatea ca cei doi au avut certuri foarte grave si ca la un moment dat chiar a fost nevoie de interventia poitiei la ei la apartament. Scandalurile dintre ei au fost atat de puternice incat i-au deranjat si pe vecini si toti stiu ca in casa se afla si fiica lor la momentul certurilor. Se pare ca intregul conflict s-a terminat cu plecarea lui Papadopol de acasa. In prezent cei doi locuiesc separat dar inca nu au divortat.

Contactată de Libertatea, actrița s-a rezumat la a declara: „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au cunoscut în 2004, când au fost distribuiți în prima telenovelă a postului Acasă TV, „Numai iubirea”. S-au căsătorit în 2007, iar iubirea lor a fost completată cu o fetiță reușită, Ruxandra Ioana, acum în vârstă de 11 ani.

Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina s-au despartit dupa 12 ani!

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale” este un pasaj dintr-un text de pe blogul Ioanei Ginghina de la care au pornit toate suspiciunile.

Publicat: 22 May. 2019, 16:54 News 3
Pe aceeași temă