Mihai Bendeac s-a pozat doar in boxeri, insa un detaliu intim a iesit la iveala. Fanii au reactionat imediat

Publicat: 22 May. 2019, 16:34 News 3

Actorul a creat isterie pe social media dupa ce a postat o poza indecenta cu el imbracat doar in lenjerie intima.

Mihai Bendeac s-a pozat doar in boxeri. Vrand sa-si amuze fanii, actorul si juratul de la iUmor a postat o poza indecenta, fiind imbracat doar in boxeri, insa un alt detaliu l-a scot in evidenta.

Acesta a marturisit ca dupa ultimul spectacol la care a participat a aparut transpiratia in zona intima, insa sub o forma de inima, ceea ce l-a amuzat teribil si a simtit nevoia sa impartaseasca asta cu fanii lui.

Mihai Bendeac s-a pozat doar in boxeri

Mihai Bendeac s-a pozat doar in boxeri

„Deci nu există așa ceva!!! ?? Aseară, după spectacol, când m-am dezbrăcat, transpirația mi-a transmis un mesaj de iubire. ??‍♂️???‍♂️” a scris acesta in descrierea pozei, fiind extrem de amuzat de situatie.

In poza postata de el se vede cu ochiul liber ca il amuza teribil aceasta postura si „patania” sa, iar fanii s-au amuzat la randul lor, postand comentarii care de care mai savuroase, fiind comparat cu Mihai Traistariu.

„Mihai Traistariu o sa spuna ca l-ai copiat ???????”, „Inseamna ca ala mic te iubeste ?”, „Traistariu, tu esti?”, „Noul concurent la Eurovision de anul viitor”, „Practic te iubeste **** ta?”, „Asta inseamna sa iubesti cu cap ?”.

„Acum toate femeile vor sa-ți atingă inima ?”, „Cineva, acolo jos, te iubește ??”, „Frumos mesaj !!! ??”, „Mesajul de iubire transmis cred ca era genul ..I will love you forever Manuela!”, „Iti mai trebuie implant de par si esti ca Traistariu”, „Nu te cred…! Trebuie sa verific personal ce e..! ?” sunt doar cateva din comentariile primite.

Publicat: 22 May. 2019, 16:34 News 3
Pe aceeași temă