Fetita asta de 8 ani arata groaznic dupa ce s-a nascut cu o malformatie care ii lateste fata intr-un mod inexplicabil! VIDEO

Publicat: 22 May. 2019, 14:47 Life

La nastere sarmana fetita a avut si o trompa in loc de nas dar medicii au reusit sa o opereze si sa o ajute sa arate ceva mai normal.

Fetita asta de 8 ani arata groaznic dupa ce s-a nascut cu o malformatie! Are doar 8 ani dar deja problemele ei de sanatate au facut-o sa devina celebra in intreaga lumea iar medicii ii dau sanse mici de supravietuire. Lakshmi este o fetita de 8 ani din India despre care toti cei care o cunosc considera ca este reincarnarea zeului hindu, Ganesha.

In realitate fata ei arata groaznic din cauza unei malformatii care o face sa sufere in fiecare zi. Capul ei devine din ce in ce mai lat, iar fruntea si nasul sunt de-a dreptul incredibile. Medicii se tem ca o interventie chirurgicala nu i-a rezolva problema si ar veni cu foarte multe riscuri pe care nici macar nu le cunosc foarte bine.

Fetita asta de 8 ani arata groaznic dupa ce s-a nascut cu o malformatie!

Oamenii de rand insa se opresc mereu langa ea, se inchida si se roaga sperand sa ii ajute divinitatea. Problema ei de sanatate vine din faptul ca probabil in timpul sarcinii mama ei a fost subnutrita sau din cauza poluarii excesive, o cauza precisa nu a fost inca stabilita.

Desi la inceput toti copiii s-au speriat de ea pana la urma Lakshmi a reusit sa-si faca o mana de prieteni cu care se joaca exact ca orice copil normal. Problema este atunci cand iese pe strada prin locuri unde oamenii nu o cunosc, toata lumea se opreste sa se uite la ea si multi se strang in jurul ei si se roaga.

La nastere medicii au reusit sa-i extirpe si o trompa uriasa care parea ca de elefant, dar in continuare fetita are mari probleme de respiratie si parintii ei spera ca printr-o operatie estetica sa inceapa sa arate mai normal.

Publicat: 22 May. 2019, 14:47 Life
Pe aceeași temă