Cristina Siscanu a vorbit despre traumele suferite de Filip, fiul ei vitreg

Publicat: 22 May. 2019, 13:00 News 3

Filip este fiul lui Madalin Ionescu din primul sau mariaj, cel cu Mihaela Coserariu. Tanarul are probleme de sanatate si nu va fi niciodata normal.

Filip Ionescu, umilit de copii din cartierul sau. Cristina Siscanu, actuala sotie a lui Madalin Ionescu, a vorbit despre fiul ei vitreg. Acesta are probleme de sanatate care il impiedica sa fie un copil normal. Cu toate astea, este intelegator, cuminte si are un suflet bun.

Cristina Siscanu a marturisit ca Filip este primul copil care i-a spus mama. Cei doi locuiesc impreuna de cativa ani si se inteleg de minune. Ea este cea care i-a crescut pe cei doi copii ai lui Madalin Ionescu, dupa ce prima lui sotie a pierdut custodia lui Filip si a Stefaniei.

Cristina Siscanu a vorbit despre traumele suferite de Filip

Cristina Siscanu a vorbit despre traumele suferite de Filip

Filip este foarte atasat de Cristina, avand o relatie apropiata, in ciuda problemei de sanatate pe care o are de pe vremea cand era foarte mic. Din cauza unui vaccin, Filip a trecut printr-o adevarata trauma.

„Filip a fost primul copil care mi-a spus „mamă”, nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. El este deja mare, are 15 ani, şi trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să îi ajute să-şi croiască un drum în viaţă. Sunt doar nişte tentative de centre aş putea spune, dar nu la nivelul la care ar trebui. El merge la o şcoală normală, la o clasă specială. Colegii sunt prietenii lui. El nu are prieteni adolescenţi „normali”, să zic aşa. Din păcate cei mici nu sunt învăţaţi de părinţi să accepte oamenii cu nevoi speciale şi să se comporte civilizat cu ei, aşa că tinerii ca Filip se confruntă cu respingere şi cu răutăţi”, a spus Cristina.

Filip Ionescu, umilit de copii

„A fost un caz alarmant, acum ceva timp, chiar pe strada noastră. Filip se juca mereu cu un vecin al nostru, de-o vârstă cu el. Se înţelegeau foarte bine şi erau de nedespărţit. La un moment dat însă, fratele băieţelului l-a certat de faţă cu Filip. I-a poruncit practic să nu se mai joace niciodată cu el că nu vorbeşte bine, că nu ţine obiectele cum trebuie în mână. Iar puştiul respectiv nu s-a mai apropiat de Filip de atunci, l-a ocolit. A fost o mare lovitură, o traumă pentru el. L-am dus la logoped, la psiholog, dar degeaba. Din momentul acela, când a fost jignit aşa, nu s-a mai apropiat de un copil care să nu fie special. Din când în când mai merge cu mama în Moldova, de unde sunt eu, şi acolo se simte bine, în largul lui, că oamenii sunt mai calzi şi primitori”, a declarat Cristina pentru WOWbiz.ro.

Publicat: 22 May. 2019, 13:00 News 3
Pe aceeași temă