EXCLUSIV | Cătălin Botezatu a pus ochii pe soția unui fost președinte! Cei doi își dau like-uri pe Instagram

Publicat: 16 sept. 2022, 13:10 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cătălin Botezatu i-a atras atenția Carlei Bruni! Oriunde merge, Cătălin Botezatu face furori și este tratat regește!

Așa s-a întâmplat cu celebrul designer și când a fost invitat la Festivalul de la Venezia. În Italia, Bote a fost cazat în cel mai tare hotel și a avut vecini de seamă sau…vecine!

A schimbat 8 ținute de red carpet, a fost în atenția presei italiene și a televiziunii lui Berlusconi. Și a locuit în luxosul apartament în care a stat chiar faimosul pictor Claude Monet! Eva Herzigova și Carla Bruni, frumoasa și talentată soție a fostului președinte francez, Nicolas Sarkozy.

Cătălin Botezatu i-a atras atenția Carlei Bruni!

Botezatu a admirat-o pe Carla Bruni, care i se pare nu doar frumoasă, ci de o eleganță ieșită din comun, a pozat-o și a postat-o pe pagina lui de Instagram, la stories, dându-i tag. Soția fostului președinte francez a observant gestul de admirație al designerului nostru așa că a început să îl urmărească și ea pe instagram. Și a fost astfel un adevărat “ping-pong” de like-uri și taguri pe rețelele de socializare.

“La Venezia, am stat în cel mai luxos hotel, St. Regis-Venezia și am avut șansa să stau în cel mai luxos apartament, suita Monet. Sau suita în care în 1903, Monet a pictat nu mai puțin de 33 de tablouri celebre. A stat în acest apartament mai mult de 6 luni împreună cu soția sa. 

Încăperea are aproape 300 și ceva de mp, are vedere superbă către curtea interioară, spre canalul central, presărată cu foarte multe obiecte de artă. Are foarte multe obiecte din Murano, numai cu mobilă scumpă. În hotel am avut vecini celebri, seară de seară se desfășurau party-uri, Yves Saint Laurent, Dior, ale celor de la Armani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

A postat-o pe Instagram pe Carla Bruni

Cazați cu mine în același hotel au fost Eva Herzigova, tot staful Armani, Carla Bruni pe care am postat-o pe Instagram, am tăguit-o, apoi mi-a dat și ea tag. Și mă bucur că din acel moment mă urmărește  și mi-a dat tag la pozele din Venezia, mă simt onorat. Eu am postat-o, ea m-a repostat, eu am postat-o, ea m-a re-repostat!

Au foarte mulți actori și modele celebre, Shia Saide Labeouf,  Nicholas Hoult. Culmea e că atunci când l-am postat era și un film cu el, în aceeași seară pe ProTV. A fost foarte multă lume bună și cunoscută la Venezia, actrița Zooey Deschanel, am dat interviu la televiziunea lui Berlusconi. Am participat la toate petrecerile importante, am socializat cu șefa de la Vogue Italia.

A fost foarte frumos! Pe lângă faptul că am fost pe red carpet, de pe terasa hotelului St. Regie am văzut și celebra regată care se desfășoară pe canal în timpul Festivalului de la Venezia. Și am bifat și Golden Globe Awards, de la Lido di Venezia”, ne-a mărturisit Botezatu. El a petrecut niște zile de vis la Festivalul de la Venezia, unde era cât pe ce să dea nas în nas și cu Mădălina Ghenea, la una dintre petreceri. Însă a fost o ușoară nesincronizare.

Publicat: 16 sept. 2022, 13:10 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă