Află secretele unei postări populare, care îți poate aduce un număr mare de urmăritori pe profilul de Instagram

Publicat: 20 oct. 2021, 12:40 Autor: Hermina Hagianu Beauty & Style
Află secretele unei postări populare, care îți poate aduce un număr mare de urmăritori pe profilul de Instagram

Instagram este una dintre cele mai folosite rețele de socializare, cu aproximativ 1,4 miliarde de utilizatori la nivel global, dintre care 5 milioane doar în România. Chiar dacă este în urma Facebook și Tik Tok, Instagam rămâne, în continuare, o opțiune viabilă pentru cei care doresc să împărtășească fotografii și videoclipuri cu ceilalți utilizatori.

Am pregătit pentru tine 5 trucuri care te vor ajuta să ai un număr mai mare de followeri pe profilul tău de Instagram:

Distribuie conținut popular

Fie că este vorba despre filtre, efecte sau tipuri de fotografii și videoclipuri, cel mai mic detaliu poate face diferența. Fii atent la noile tendințe Instagram, astfel încât să fii sigur că postezi conținut popular, cu care ceilalți utilizatori să interacționeze.

În articolul de aici găsești cele mai bune aplicații de editat video pentru telefonul tău. Acestea te vor ajuta să creezi videoclipuri de calitate, care vor strânge cât mai multe like-uri, share-uri și, desigur, urmăritori.

Folosește hashtag-uri

Hashtag-urile sunt categorii care organizează conținutul de pe Instagram și pe care utilizatorii le pot folosi pentru a găsi conținutul multimedia distribuit de tine. Folosind cât mai multe hashtag-uri relevante, postările tale vor ajunge la cât mai mulți utilizatori interesați de acest tip de conținut. De exemplu, dacă distribui o fotografie cu un citat despre iubire, poți adăuga în descriere hashtag-urile #love, #relations, #instagood și #motivation. Cu cât ești mai specific, cu atât ai mai multe șanse ca ceilalți să intre în contact cu postările tale și să urmărească profilul tău de Instagram.

Fii constant

Să postezi constant este cel cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a-ți crește contul de Instagram. Urmăritorii tăi au intrat deja în contact cu fotografiile și videoclipurile pe care le distribui, de aceea vor dori să-ți găsească postările în feed, atunci când deschid aplicația. Postează cel puțin o dată pe zi și oferă comunității tale ceea ce-și dorește: conținut creat de tine.

Optimizează-ți biografia

Biografia le spune vizitatorilor cine ești, ce faci și ce pot vedea pe profilul tău de Instagram. Îți recomandăm să te folosești de cele 150 de caractere puse la dispoziție și să le oferi vizitatorilor o descriere clară a ta, în care poți include un aspect important al personalității tale și un îndemn prin care să le ceri să-ți urmărească profilul sau să te contacteze. Tot în descriere poți include și un link pe care ceilalți îl pot accesa. Un truc este să folosești un serviciu extern, ca cele de aici, care te va ajuta să adaugi o mulțime de link-uri către site-ul tău, dacă ai unul, și celelalte conturi de social media ale tale.

Interacționează cu urmăritorii tăi

Utilizatorii adoră să interacționeze cu cei pe care îi urmăresc. Nu uita să răspunzi la comentarii și mesajele pe care le primești în privat. În acest fel, vei crește popularitatea contului tău de Instagram și încrederea pe care o au ceilalți în brandul pe care îl creezi.

Este extrem de ușor să-ți crești numărul de followeri dacă folosești trucurile din acest articol. Acestea te vor ajuta să ai un public mai mare și mai implicat pe profilul tău de Instagram.

 

Sursa foto: freepik.com

Publicat: 20 oct. 2021, 12:40 Autor: Hermina Hagianu Beauty & Style
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă