Ioana Ginghină și Cove au avut o relație de iubire! De ce s-au despărțit: „Mi-am luat bagajele și am plecat”

Publicat: 22 ian. 2023, 10:31 Autor: Camelia General

Ioana Ginghină și Cove au avut o relație de iubire, în urmă cu mulți ani! Actrița a dezvăluit motivele care au dus la despărțire.

Ioana Ginghină a surprins pe toată lumea atunci când a recunoscut că a avut o relație de iubire cu actorul Cove. Totul se întâmpla în urmă cu mulți ani, pe când cei doi erau colegi la teatru.

Ioana Ginghină și Cove au avut o relație de iubire!

„Cu Cove sunt în „clenci” în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat”, a spus Ioana Ginghină, în emisiunea de la PRO TV.

Actrița a explicat că s-a ajuns la discuţii aprinse, din cauza unor probleme care s-au acumulat pe parcursul timpului, la Teatrul Ion Creangă din București, acolo unde Gabriel Coveșeanu, alias Cove, este director din anul 2019.

Mai mult, Ioana Ginghină și colegul ei de breaslă au fost împreună timp de un an, iar între ei totul merge foarte bine, însă ea a fost cea care a decis să pună punct.

De ce s-au despărțit: „Mi-am luat bagajele și am plecat”

„Nu ne-am certat niciodată, a fost o înțelegere d-aia, 100%.”, a povestit Ioana Ginghină, în podcastul lui Măruţă.

Ioana Ginghină a dezvăluit că ea și Cove s-au despărțit într-un mod cât de poate de civilizat, iar acesta a înţeles că actriţa nu îşi mai doreşte o relaţie cu el.

„Era colegul meu de la teatru. (…) Relația a fost un an de zile. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el.”, a adăugat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină l-a iertat pe Alexandru Papadopol pentru că a înșelat-o?

Cu tatăl ei cum te înțelegi în privința fetei? Nu aveți probleme, dacă își face program cu ea…

Își face programul în funcție de programul ei, în primul rând, în funcție de ce își dorește ea…. și încercăm. Bineînțeles, acum dacă, de exemplu, el ar fi avut aceeași vacanță ca și cu mine în Grecia, probabil pentru că Ruxi mergea cu noi la Londra, mergea cu el în Grecia și nu mai luam noi Grecia. Dar pentru că  s-a nimerit să se poată să fie peste tot, atunci nu este nicio problemă. Întotdeauna  xistă loc de toate.

Adică sunteți în relații ok, comunicați, tu și fostul soț, Alexandru Papadopol?

Da.

V-ați împăcat? Se zvonea la un moment dat că el ar vrea să vă împăcați!

Mai, acum știi cum e că nici nu știu la ce se referă împăcatul. Noi suntem  niște oameni care ne înțelegem foarte bine. Și știam așa de la început, pentru că noam fost foarte buni prieteni. Ca foști soț și soție și era normal să rămână așa. Normal că a fost nevoie de un timp să vindece anumite lucruri, dar acum el este un bărbat important din viața mea, adică nu se pune problema.

Publicat: 22 ian. 2023, 10:31 Autor: Camelia General
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă